Rekrutteringsfirma

Financial Controller med ansvar for controlling af kundetilpassede projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Vil du være en del af et fagligt stærkt team, hvor der er plads til sparring og godt samarbejde? Motiveres du af analyser, rapporteringer og controlling af projekter? Så har du her muligheden for at blive en del af en global vækstvirksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien.


Om jobbet
Der er travlt hos System TM, og de søger derfor en dygtig Financial Controller, der er klar til at påtage sig ansvaret for controlling af kundetilpassede projekter. Der er løbende 30-40 kundeprojekter i gang, og det bliver din opgave at følge udviklingen i omkostninger herunder materialeforbrug og arbejdstid samt rettidigt sikre fokus på eventuelle afvigelser i forhold til forventningen. I stillingen vil du, i tæt samarbejde med dine kollegaer på tværs af organisationen, have ansvaret for at sikre korrekt rapportering og analyser til understøttelse af virksomhedens planer og mål. Du bliver en del af en virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor nærværende ledelse og frihed under ansvar kendetegner ledelsesstilen. Du får reference til virksomhedens CFO/økonomichef og bliver en del af et fagligt stærkt og godt samarbejdende økonomiteam på 4 kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

  • Foretage analyser af projektøkonomien, herunder udarbejdelse af afvigelsesforklaringer
  • Sikre kvaliteten af dataregistreringer i projektrapporteringen
  • Deltage i udarbejdelse af budgetter, forecasts og efterkalkulationer m.m.
  • Deltage i optimering af projektopfølgnings- og rapporteringsmodeller i Excel og BI-værktøjer
  • Deltage i kvalitetssikring og udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
  • Deltage i kontinuerlig udvikling, optimering og implementering af nye systemer, processer og forretningsgange, herunder bl.a. fremtidig SAP-implementering

Faglige kvalifikationer
Du har en bred regnskabsmæssig værktøjskasse og kommer med en relevant økonomisk uddannelse, som f.eks. Cand.merc., HD (R) eller lignende. Har du nogle års erfaring fra en lignende stilling i en international virksomhed, er det en fordel, men vi ser også gerne ansøgninger fra nyuddannede med det rette potentiale. Du er superbruger i Excel og må meget gerne have erfaring med BI-værktøjer. Det nuværende ERP-system er AX2012, men erfaring med SAP kan være en fordel, da moderselskabet benytter SAP. Har du arbejdet med Incoterms og remburser, vil det også være en fordel. Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale.

Personlig profil
Du er kvalitets- og ansvarsbevidst i dit arbejde, så du sikrer en velfungerende og effektiv arbejdsgang. Du er serviceminded og god til at kommunikere, når du løser opgaver på tværs af organisationen. Som person er du endvidere struktureret, selvstændig og i stand til at holde hovedet koldt – også når det går stærkt. Fremfor alt har du gå-på-mod og er positiv, hjælpsom og samarbejdsvillig i din måde at møde dine kolleger på. Projekterne er kundetilpassede, og ingen projekter er ens, hvilket stiller krav til dig i forhold til at kunne håndtere denne variation og kompleksitet.

Virksomheden tilbyder
System TM tilbyder stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv. Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får et selvstændigt job med plads til både personlig og faglig udvikling. Som medarbejder hos System TM kan du se frem til en række medarbejderfordele samt en behagelig og uformel omgangstone på tværs af hele organisationen.

System TM er en vækstvirksomhed med hovedvægt på eksport. De markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien. System TM er en familiepræget virksomhed, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø, og gode muligheder for at den enkelte medarbejder kan udvikle sine kompetencer og have et spændende arbejdsliv. System TM har 150 medarbejdere og er sammen med Kallesoe Machinery A/S og HOMAG DK en del af HOMAG Group, der har 7.000 medarbejdere fordelt på mere end 100 lande. Læs mere på www.systemtm.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odder

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Odder over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1