Controller til administrationsafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Om jobbet


Vi søger en fuldtidscontroller til en spændende og udfordrende stilling i en uformel organisation. Vi er inde i en ekspansiv udvikling, og vi søger derfor en controller, der har både faglig og praktisk erfaring fra en regnskabsafdeling, og som kan hjælpe os med de forskelligartede opgaver i afdelingen. Du bliver en del af et team på foreløbig 4 medarbejdere, der sammen skal sikre et retvisende regnskab og medvirke til en fortsat udvikling af rapportering til ledelsen og bestyrelsen.

Du refererer til administrationschefen.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne er mangeartede, og vi søger en person, der kan og vil favne de mange forskelligartede opgaver, der ligger i en administrationsafdeling – fra det enkelte bilag til det færdige regnskab.

Opgaverne er ikke nødvendigvis faste, men omhandler de normale regnskabsfunktioner, der findes i en administrationsafdeling, og vi forventer derfor, at du hurtigt kan sætte dig ind i de forskellige opgaver, procedurer og principper vi arbejder ud fra, samt hurtigt kan danne dig et overblik og samtidig være villig til at hjælpe med de forskellige opgaver i teamet.

Du vil endvidere få en vigtig rolle med at blive bindeleddet mellem teamet, sælgerne og det øvrige personale, hvor vi skal have styrket processerne.

Da stillingen er ny, vil du i høj grad selv være med til at udforme dens indhold.

Faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en god teoretisk uddannelse på akademiniveau eller højere, suppleret med minimum 5 års praktisk erfaring inden for nævnte opgaver.

Godt kendskab til C5 og MS Office.

Engelsk på forhandlingsniveau og kendskab til tysk er ønskeligt.

Personlige kvalifikationer

Du har en praktisk og forretningsmæssig indstilling til jobbet. Du er analytisk og systematisk og formår at samarbejde bredt, både i teamet og i forhold til kunder og kolleger. Du trives i et til tider travlt og hektisk arbejdsmiljø, hvor deadlines er en naturlig del af hverdagen.

For rette person vil der være gode udviklingsmuligheder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling på 37 timer om ugen, ekskl. ½ times daglig frokost, fordelt på alle hverdage i tidsrummet mellem kl. 07.30 og kl. 15.30 eller efter aftale.

Gode kolleger og mulighed for at deltage i frokost- og frugtordning og de mange arrangementer, der udbydes. God oplæring, så du bliver klædt godt på til stillingen.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en motiveret ansøgning og dit CV via careers.ordbogen.com.

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og vil gerne have din ansøgning senest 30. maj 2021.

Tiltrædelse snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte administrationschef Marianne Walther på telefon 4692 9016.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense M

Lignende jobs

  • Controller

    VKCONSULTING søger en Controller til TV 2 Danmark i Odense Er du erfaren indenfor controlling og regnskab, arbejder du med overblik og er naturlig nysgerrig på dit felt? Så det måske dig, som v..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense C

    Motiveres du af at arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere et solidt regnskabsmæssigt fundament til forretningen? Har du stærke kompetencer inden for bogføring, og sætter du en ære i at l..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Erfaren og kvalitetsbevidst lønmedarbejder til TV ...

    BeskrivelseSom lønmedarbejder får du en alsidig og spændende hverdag i et dynamisk medie-tech hus, hvor du vil have en bred kontaktflade internt i hele organisationen. Du vil blive del af en st..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Bogholder

    Til vores afdelinger i Assens og OdenseFra den 1. november 2024 kan du blive en del af et team af gode kollegaer. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af bogføring, moms, afstemninger samt..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense M
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1