Group Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Apply

Vi søger en kollega til vores Group Finance team til en vigtig og alsidig rolle, hvor du vil få ansvaret for konsolidering og månedsrapportering for hele KOMPAN og samtidig fungere som en proaktiv Finance Manager for vores International Sales afdeling.

Stillingen varetages fra vores hovedkontor i Tietgenbyen i Odense.

Spændende udfordring i succesfuld koncern med stor vækst Med reference til vores Group Finance Director er du ansvarlig for konsolideringen og udarbejdelsen af KOMPANs finansielle månedsrapporter, og du spiller derved en nøglerolle i den finansielle rapportering for hele gruppen. Herudover er du en vigtig bidragsyder til vores årsregnskabsproces, samtidig med at du deltager i den konstante udvikling af vore processer og performance tracking.

Du får derudover ansvar som Finance Manager for vores International Sales afdeling, hvor du også har controlling ansvar for nogle af vores datterselskaber. Du arbejder tæt sammen med afdelingens øvrige controllere og de ledere, der har det forretningsmæssige og finansielle ansvar for selskaberne i landene.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver i Group Finance består bl.a. i at:

  • Konsolidere og udfærdige månedsrapporter
  • Være hands-on ift. revision, årsregnskabsproces og udarbejdelse af koncernregnskab, herunder konsolidering og opstilling af koncernregnskab
  • Agere som faglig sparringspartner for at sikre overholdelse af diverse reguleringer, herunder bl.a. IFRS og lokale regler
  • Arbejde selvstændigt med forskellige projekter i en international og moderne økonomifunktion
  • Bidrage til udvikling og udnyttelse af koncernens systemlandskab, herunder være ansvarlig for vores konsolideringsværktøj
  • Ansvar for kredit forsikring
  • Deltage aktivt i udvikling af koncernens finansielle controlling

Din profil

Vi forestiller os, at du har min. 3 års erfaring fra revisionsbranchen eller en lignende stilling, er kandidat i revision (cand.merc.aud.) eller lignende, idet høj faglighed indenfor regnskab er en nødvendig forudsætning for at lykkes i dette job. Du er robust og ambitiøs, og du motiveres af muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt miljø i en international koncern, hvor du samtidig får et stort personligt ansvar. Du arbejder struktureret, er analytisk stærk og trives med kompleksitet og selvstændighed i dagligdagen.

Vi søger en controller, som:

  • Er erfaren ift. konsolidering og koncernregnskaber
  • Har erfaring med revision og flair for regnskabsstandarder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med IFRS, men ikke noget krav
  • Forstår vigtigheden af samarbejde på tværs af funktioner og landegrænser
  • Arbejder løsningsorienteret og sikrer en god kobling mellem teori og praksis

Bliv en del af KOMPAN

Vi tilbyder en stilling med attraktive ansættelsesforhold i et internationalt og kommercielt miljø, hvor beslutningsvejene er korte og arbejdsklimaet uformelt og professionelt. KOMPAN har store ambitioner, og du får mulighed for at være med på denne rejse, som garanteret vil udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Koncernsproget er engelsk, som du håndterer problemfrit i både skrift og tale.

Lyder ovenstående som noget for dig, så modtager vi meget gerne en motiveret ansøgning samt CV fra dig. Vi indkalder til samtaler løbende. Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte Group Finance Director Rasmus Foged på mail [email protected]

Ansøgningsfrist er snarest muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Let's Play!

KOMPANs formål er at hjælpe vores kunder med at skabe et sundere og gladere samfund, og det har vi gjort siden 1970. Vi leverer kvalitetsløsninger til legepladser og fitness sites. Vi designer, fremstiller og installerer mere end 1.000 legepladser og fitnessområder hver måned på tværs af 90 lande - det svarer til en installation hvert 44. minut.

KOMPAN legepladser holder til slitage fra både vejr og brug samt ser godt ud i mange årtier. Vi bruger materialer i højeste kvalitet, som alle kommer igennem test i vores workshop i Odense, hvor vi også udvikler og tester de nye produkter.

ApplyTell a friendSee other jobs


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense SØ

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1