Senior Business Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Kan du drive tværgående processer i en koncern med høj kompleksitet? Formår du at tage ansvar som en stærk sparringspartner for forretningen? Og kan du sammen med os løfte budget- og estimatprocesser og økonomirapportering til et endnu højere niveau? Så er du måske den Senior Business Controller vi søger.

Controllerafdelingen er overordnet ansvarlig for økonomistyring herunder budgetter, estimater samt månedlig budgetopfølgning på selskabsniveau, projekter og investeringer. Afdelingen varetager controlling af KPI'er så som realisering af besparelser via lean projekter, ligesom afdelingen har ansvar for definition af selskabernes økonomimodel og vurdering af hvilke økonomiske dimensioner, der skal etableres for at sikre en værdiskabende rapportering om selskabernes økonomi. Afdelingen er på en udviklingsrejse med fokus på optimering af processer og systemer samt videreudvikling af faglige kompetencer.

Tværgående processer, ledelsesrapportering og business controlling

Med reference til vores økonomidirektør bliver du ansvarlig for at drive, udvikle og eksekvere budget- og estimatprocessen og i forlængelse heraf at bidrage med afvigelsesanalyser, proaktive forslag til indsatser, kvalificering af forretningsmæssige tiltag og sparring om korrigerende handlinger. Dertil kommer klassiske controller-opgaver som bl.a.

  • Økonomistyring og ledelsesrapportering
  • Controlling af investeringsprojekter og relevante regnskabsposter
  • Udarbejde specifikke og tværgående analyser

Succes i jobbet vil kræve at du hurtigt opnår god forståelse og indsigt i forretningen, at du har etableret dig i rollen og har god og tæt dialog med forretningen, øvrige controllere og interessenter. På den længere bane bidrager du væsentligt til at afdelingen er en professionel og værdsat sparringspartner, der leverer relevant økonomistyring og du fungerer som tværgående sparringspartner på BI, Data og optimering.

Erfaring med økonomistyring i kompleks sammenhæng

Du har en relevant økonomiuddannelse på kandidatniveau kombineret med solid erfaring med økonomistyring eller projekt controlling fra en større virksomheden eventuelt som konsulent.

Som person er du udadvendt, proaktiv, nysgerrig, du har en datadrevet, analytisk og ambitiøs tilgang og evner at se helheder og den samlede værdikæde i et større strategisk perspektiv. Du trives med opretholde kvalitet og standarder, hvor du helt sikkert gerne udfordrer status-quo, er nytænkende og proaktivt kommer med forbedringsmuligheder til optimering af processer. Som ideel profil til rollen er du forretningsorienteret med en logisk konstruktiv tilgang til problemløsning, som du evner at kommunikere og bringe op via samarbejde med et fælles fokus på at opnå tilfredsstillende resultater.

Vi forventer, at du er superbruger på Excel med et godt kendskab til Power BI løsninger og ERP-systemer.

Indflydelse i en ambitiøs og velkonsolideret energikoncern

Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kollegaer, der videndeler og sparre med hinanden. Vi er på en digitaliseringsrejse og du får rig mulighed for at udvikle dig personligt og vokse fagligt i takt med mere ansvar i en afvekslende hverdag. Med udgangspunkt i vores værdier: Ansvarlighed, Engageret og Udvikling bliver du del af en nysgerrig, vedholdende og løsningsorienteret afdeling, der er drevet af at ville hjælpe forretningen.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense SV
  • Mandag den 19. april 2021

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Odense C

    Motiveres du af at arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere et solidt regnskabsmæssigt fundament til forretningen? Har du stærke kompetencer inden for bogføring, og sætter du en ære i at l..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Erfaren og kvalitetsbevidst lønmedarbejder til TV ...

    BeskrivelseSom lønmedarbejder får du en alsidig og spændende hverdag i et dynamisk medie-tech hus, hvor du vil have en bred kontaktflade internt i hele organisationen. Du vil blive del af en st..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Lead Auditor - Senior Quality Compliance Specialis...

    Are you passionate about GMP auditing and quality while being eager to travel world wide to audit our suppliers and partners? Then this position might be a great opportunity for you! About..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Bogholder

    Til vores afdelinger i Assens og OdenseFra den 1. november 2024 kan du blive en del af et team af gode kollegaer. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af bogføring, moms, afstemninger samt..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense M
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0