Løn-bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Er du en struktureret og detaljeorienteret lønbogholder, der har solid erfaring med lønkørsel og timeregistrering? Har du flair for at yde en god service til forretningen og en naturlig interesse for at bidrage til en digital udvikling? Så er her mulighed for at blive en del af HR i Energi Fyn, der med 4 dedikerede kolleger lægger vægt på fælles udvikling og fremdrift i forhold til forretningens behov. HR-afdelingen er ansvarlig for at understøtte de strategiske målsætninger for organisationen med HR-processer, udviklingsindsatser, rekruttering, løn og personaleadministration.

Energi Fyn er Fyns største energiselskab og vi sikrer elforsyningen til 210.000 fynboer. Vi er 100 % ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn.

Lønhåndtering, kvalitet og procesoptimering
Som løn-konsulent håndterer du selvstændigt ansvaret for en bred vifte af klassiske lønopgaver, herunder bl.a. månedlig lønkørsel, lønbudgettering, afstemninger, indberetninger til offentlige myndigheder, hensættelser og refusioner. Du bliver desuden tovholder på digitalisering og optimering af lønprocesser og opgradering af lønsystemet. Din dagligdag vil være præget af afvekslende opgaver, rådgivning af ledere og medarbejdere, og tæt samarbejde med kolleger i HR og økonomi.

For at skabe succes i denne rolle bidrager du med høj kvalitet og god rådgivning, og sammen med os tager du ansvar for løbende at optimere processerne, hvor du bringer din viden og nysgerrighed for automatisering, digitalisering og selvhjælpsløsninger i spil. Endelig vil din succes også afhænge af din evne til at overholde skarpe deadlines og have aktuelle overenskomstmæssige forhold i mente.

Selvkørende, struktureret og serviceminded
Du har et solidt kendskab til løn og er en erfaren bruger af Lessor eller et lignende lønsystem. Du har indgående kendskab til Industriens overenskomst og Industriens funktionæroverenskomst. Du er vant til at tilrettelægge en passende rytme i lønprocesserne og du har haft succes med at forenkle og effektivisere opgaverne i dit ansvarsområde.

Som person arbejder du selvstændigt med stort overblik, og du er en troværdig teamplayer, der trives i en serviceminded og imødekommende rolle. Det falder dig naturligt med proaktiv tilgang, hvor du selv følger de rette løsninger og opgaver til dørs. Du er positiv og udadvendt, og kan lide en hverdag i en spændende afdeling med fart over feltet.

Nøglerolle i en tværorganisatorisk HR-afdeling
Vi har en åben og uformel stemning i HR, hvor vi dagligt er i kontakt med både direktører, chefer, ledere og medarbejdere, som ofte kommer ind afdelingen med spørgsmål eller behov for sparring. Vi har været og er fortsat på en rejse hen til en professionel og forretningsdrevet HR funktion, der står på mål for Energi Fyns succeskriterier og målsætninger.

Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kollegaer, der videndeler og sparrer med hinanden. Dette er en selvstændig rolle, hvor du kan sætte dit eget præg, og som til stadighed vil udvikle sig alt efter dine kompetencer og i takt med vores fælles rejse. Du bliver en del af Energi Fyns stærke fællesskab, hvor vi prioriterer din faglige og personlige udvikling. Vi har særdeles aktive personaleforeninger, og lægger vægt på ordnede rammer og trygge forhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense SV
  • Tirsdag den 21. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 1