Rekrutteringsfirma

Bogholder/økonomiansvarlig søges til Hailide Fibers Europe A/S, Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Bogholder/økonomiansvarlig søges til Hailide Fibers Europe A/S, Randers


Vil du have ansvaret for bogholderi og regnskab? Vil du bruge din økonomiske viden og indsigt til at sikre driften og dermed være med til at øge væksten i Hailide Fibers Europe? Er du vant til at udarbejde regnskaber, analyser og rapporter samt komme med løsningsforslag til udfordringer? Og er du samtidig indstillet på selv at skulle udføre den daglige bogføring, da du er alene i bogholderiet? Så er dig, vi søger efter.


Om stillingen

I stillingen som økonomiansvarlig bogholder skal du have det store overblik og det overordnede ansvar samt udføre de driftsrelaterede opgaver omkring den daglige bogføring, samt måneds-, kvartals- og årsrapporter. Du er en vigtig aktør i forhold til at sikre den daglige drift i virksomheden, og at både administrationen og økonomiprocesserne matcher målet omkring vækst.

Dine arbejdsopgaver vil indbefatte:

  • Varetagelse af daglige bogholderi og regnskab
  • Udarbejdelse af efterkalkulationer på ordreleverancer
  • Rapportering til moderselskab i Kina
  • Være sparringspartner til ledelsen omkring forecast og lign.

Du refererer til ledelsen og kommer til at deltage i møder omkring udvikling af strategier, handlingsplaner og budgetter.

Kvalifikationer

Du har en uddannelse inden for økonomi, flere års erfaring med tilsvarende opgaver og god økonomisk indsigt og viden. Du trives med at være hands-on på alle typer af opgaver, som du løser selvstændig og med sikkerhed for øje. Du er stærk i tal, men har også evnen til at undres, stille spørgsmål og udfordre, når noget måske er for godt til at være sandt.

Dertil er det vigtigt, at du:

  • Kan opbygge, forenkle og perfektionere bogholderiet.
  • Kan føre et regnskab frem til en gnidningsfri og effektiv revision i samarbejde med vores revisor.
  • Er vant til at tale med banker og kreditforsikringsselskaber i det daglige og har stor indsigt i planlægning og styring af likviditeten.
  • Leverer finansielle rapporter til tiden og fremlægger dem med analyser og løsningsforslag til de forskellige udfordringer, som rapporterne afdækker.
  • Er en rutineret bruger i NAV og behersker engelsk på højt niveau både i skrift og tale.
  • Er indstillet på enkelte rejser til Kina kan forekomme.

Hailide Fibers Europe A/S tilbyder

En hverdag blandt gode kollegaer i meget afslappet atmosfære, men hvor der præsteres på højt niveau. Der er fokus på gensidig fleksibilitet, herunder fleksible arbejdstider, og mulighed for hjemmekontor, da vi vægter god balance mellem arbejde og privatliv. Dog er kulturen en vigtig del af Hailide Fibers Europe, og derfor vil vi selvfølgelig helst, at du de fleste dage vælger at sidde på vores kontor i Randers, så sammenholdet i teamet styrkes.

Du tilbydes løn i forhold til kvalifikationer, samt pension og sundhedsforsikring.

Vi ser frem til at høre fra dig

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm tlf. +45 30 85 12 94.

Om Hailide Fibers Europe A/S

Hailide Fibers Europe A/S (HFE) er et jointventure mellem Kinesiske Hailide Ltd, der producerer industrielle garner til tekniske formål, og den danske virksomhed Asli A/S. Den daglige drift er totalt adskilt fra moderselskaberne. Vi bor dog sammen med Asli A/S her i Randers, i øvrigt i byens bedst placerede lokaler med udsigt over Regnskoven og Vorup Enge.
HFE afsætter de kinesiske industrielle garner over det meste af Europa, Rusland og Tyrkiet, og dagligdagen foregår i et internationalt miljø, hvor hovedsproget er engelsk.


Der er 4 ansatte på kontoret i Randers og her varetages ledelse, administrative opgaver, salgsledelse og supply chain management. Salget foregår ude på markederne, hvor vi har salgskontorer i Polen, Tjekkiet, Frankrig, Rusland og Tyrkiet, med flere kontorer på vej de nærmeste år.

Vores varer distribueres fra eksterne lagre i Danmark, Polen og Belgien. Firmaet er inde i meget stor vækst, og vi regner med, at dette kan forsætte i de kommende år.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Østjylland
  • Tirsdag den 13. april 2021

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Regnskabskonsulent til debitorteamet hos [xxxxx]-k...

    Er du klar til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativrig og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en regnskabskonsulent,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til lettere kontrolopgaver in...

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret? Og ønsker du muligheden for at omsætte din teoretiske viden .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. september 2024 42
17. september 2024 43
16. september 2024 39
15. september 2024 39
14. september 2024 37
13. september 2024 39
12. september 2024 40
11. september 2024 41
10. september 2024 43
9. september 2024 43
8. september 2024 44
7. september 2024 43
6. september 2024 45
5. september 2024 47
4. september 2024 46
3. september 2024 46
2. september 2024 47
1. september 2024 51
31. august 2024 51
30. august 2024 52
29. august 2024 52
28. august 2024 47
27. august 2024 51
26. august 2024 57
25. august 2024 54
24. august 2024 57
23. august 2024 55
22. august 2024 53
21. august 2024 49
20. august 2024 49
19. august 2024 47