Rekrutteringsfirma

Hands-on Business Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

VikingGenetics er blandt verdens største og førende landmandsejede kvægavlsforeninger med cirka 22.000 kvægbrugere som medlemmer. Virksomheden investerer årligt et stort beløb i forskning og udvikling og har blandt andet udviklet en teknologi, der gør det muligt for landmændene at optimere deres landbrug og samtidig sikre en høj grad af dyrevelfærd. VikingGenetics deltager ligeledes i et forskningsprojekt omkring fremtidens slagtekalve, der er mere klimavenlige i kraft af mindre metanudledning og som har højere fodereffektivitet og bedre spisekvalitet. Virksomheden, der har cirka 160 ansatte, som er placeret i 6 forskellige lande, ejes af VikingDanmark i Danmark (50%), FABA i Finland (25%) og Växa i Sverige (25%). Herudover har VikingGenetics datterselskaber i Australien, England og Tyskland og eksporterer til mere end 50 lande.

Til at bidrage til den fremadrettede udvikling søges en hands-on Business Controller.

Salgsrelateret BI i en international vækstvirksomhed

Vil du med på en spændende rejse, hvor du får mulighed for at bidrage til udviklingen af en velkonsolideret og markedsledende virksomhed? Som Business Controller hos VikingGenetics bliver du ansvarlig for at foretage centrale analyser og økonomiske beregninger i samarbejde med et kompetent team og i særdeleshed med Supply Chain Business Controller. Du får en central rolle med stor indflydelse og frihed under ansvar, hvor du agerer Business Partner for salgsafdelingen. VikingGenetics er kendetegnet af at være en multikulturel og professionel virksomhed med korte beslutningsprocesser samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du bliver en vigtig aktør, idet du med reference til virksomhedens CFO bliver ansvarlig for salgsrelateret BI herunder at analysere data samt videreudvikle designet, implementeringen og brugen af Power BI-rapporter. Derudover bliver du ansvarlig for at udarbejde salgsbudget samt gennemføre økonomiske analyser og beregninger til salgsafdelingen. Du sikrer, at der er gennemsigtighed i tallene og rapporterne, og du sikrer dermed et klart grundlag for beslutningsprocesser. Ved hjælp af stærke og pålidelige analyser, hvor du har identificeret årsagssammenhænge, udfordrer og supporterer du ledelsen med optimeringspotentialer og løsningsforslag. Du får desuden til opgave at analysere, beskrive og udfordre forretningsprocesser og arbejdsgange, hvilket skal styrke salgsafdelingen og forretningen.

For at få succes i rollen kræver det, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud., cand.merc. Økonomistyring, HD Regnskab eller tilsvarende. Det forventes, at du har minimum 5 års erfaring med tilsvarende opgaver – gerne fra en produktionsvirksomhed, hvor du har opbygget solide kompetencer inden for økonomi, datahåndtering samt optimering og effektivisering af processer. Det forventes, at du har et indgående kendskab til og erfaring med BI, og det er en fordel, hvis du har arbejdet i Microsoft Power BI. Det er væsentligt, at du har erfaring med at omsætte tal og data til organisatoriske tiltag. Du besidder en stærk IT-forståelse og er rutineret bruger af Microsoft Business Central. Du behersker desuden dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du analytisk, struktureret og systematisk, og din solide forretningsforståelse og holistiske mindset gør dig i stand til at se sammenhænge på tværs af organisationen. Du er kendetegnet af at være hands-on, samarbejdsorienteret og udadvendt, hvilket du kombinerer med dine dygtige kommunikationsevner til at formidle komplicerede økonomiske beregninger og data. Du er robust, selvkørende og løsningsorienteret, og du tør at udfordre det eksisterende. Du er kendetegnet af at være initiativrig samt af dit store drive og gåpåmod, og du navigerer uden problemer i en dynamisk hverdag med mange aktører i både ind- og udland.

Er du den nye Business Controller hos VikingGenetics i Randers? Så skynd dig at sende en ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, John Tveit på +45 20 77 43 33. Du kan læse mere om VikingGenetics her og se mere her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Kontrolmedarbejdere med god regnskabsforståelse ti...

    Vil du være med til at afdække skatteøkonomisk kriminalitet gennem målrettede indsatser, og vil du være med til at løse en samfundsmæssig vigtig opgave med politisk bevågenhed? Har du viden om regn..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Controller til byggebranchen

    Controller til byggebranchenBranche: MRMOTECH tilbyder alle typer elevatorer, lifte og rulletrapper i meget høj kvalitet. I alle deres produkter er der lagt stor vægt på, at kunden skal h..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odder
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 43
6. september 2024 45
5. september 2024 47
4. september 2024 46
3. september 2024 46
2. september 2024 47
1. september 2024 51
31. august 2024 51
30. august 2024 52
29. august 2024 52
28. august 2024 47
27. august 2024 51
26. august 2024 57
25. august 2024 54
24. august 2024 57
23. august 2024 55
22. august 2024 53
21. august 2024 49
20. august 2024 49
19. august 2024 47
18. august 2024 48
17. august 2024 48
16. august 2024 47
15. august 2024 43
14. august 2024 40
13. august 2024 36
12. august 2024 34
11. august 2024 33
10. august 2024 34
9. august 2024 31
8. august 2024 29