Rekrutteringsfirma

Engageret og erfaren lønbogholder søges til Sekura Cabins, Randers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Engageret og erfaren lønbogholder søges til Sekura Cabins, Randers


Vil du være vores nye nøglemedarbejder og samtidig få tæt sparring med både ledere og direkte reference til vores Finance Manager? Er du proaktiv, og kan du lide at arbejde med alsidige opgaver, hvor to dage ikke er ens? Så læs med her!


Da vores nuværende lønbogholder igennem mange år har ønsket at gå ned i tid og få andre opgaver, søger vi en ny kollega til at tage over på denne vigtige og alsidige stilling i økonomiafdelingen, hvor du bliver ansvarlig for alt omkring vores timelønnede.

Om jobbet
Som lønbogholder kommer du til at sidde i en betydningsfuld stilling med det fulde ansvar for ca. 160 timelønsansatte. Du bliver en vigtig nøglemedarbejder og får tæt sparring med ledere og direkte reference til vores Finance Manager.

Du bliver en del af en virksomhed i vækst, som konstant udvikler sig, og som stiller krav til arbejdsprocesser og forretningsgange, hvorfor det er vigtigt, at du som person også ser mulighederne i udvikling og optimering af forskellige arbejdsprocesser i dagligdagen.

Vi sidder 4 dedikerede medarbejdere i afdelingen, som alle står klar til at byde dig velkommen. Vi vægter det gode arbejdsmiljø højt, samtidig med at vi har stort fokus på faglig og personlig udvikling.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Udarbejdelse af grundlag og lønkørsel til ca. 160 timelønsansatte i LESSOR
  • Godkendelse samt kontrol af de daglige timeregistreringer i Jobmanager
  • VEU-godtgørelser, refusionsanmodninger og opfølgning i forbindelse med sygdom, barsel, samt behandle feriepengeanmodninger
  • Indberette til e-indkomst samt lønrelaterede statistikker
  • Indberetning og statistik over sygefravær
  • Kontraktudarbejdelse og oprettelse af nye medarbejdere
  • At holde dig ajour med industriens overenskomst samt registrering af eventuelle ændringer og nye satser
  • Ad hoc-opgaver i relation til personaleadministrationen

Hvem er du?
Som person besidder du et stort engagement og passion for dit fag. Du er åben og imødekommende og forstår vigtigheden i både at arbejde med deadlines og være ”go to-person" for vores timelønnede. Fagligt er du stærk og har en god erfaring fra lignende stilling, hvor du kender vigtigheden i struktur, deadlines og grundighed.

Vi arbejder med systemet LESSOR, og derfor en fordel, hvis du har kendskab til dette. Men det er ikke et krav, da det vigtigste er, at du kommer med stor erfaring indenfor lønadministration. Du bliver specialisten inden for dit område, hvor du dagligt får en stor kontaktflade rundt i organisationen. Det er vigtigt at du trives i en udadvendt rolle, hvor du arbejder proaktivt for og med dine kollegaer, og efter en grundig oplæring fra den nuværende lønbogholder vil du være godt rustet til alle opgaver.

Sekura Cabins tilbyder:
En spændende og udfordrende stilling med høje frihedsgrader i en virksomhed, der har fokus på udvikling og vækst. Du tilbydes en lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer og jobbets krav. Vi tilbyder ydermere attraktiv bonusordning, sundhedsforsikring og flekstidsordning.

Og ikke mindst en mulighed for at blive en del af en rigtig god og sund virksomhed, hvor der er stort fokus på medarbejdertrivsel og udvikling.

Vi ser frem til at høre fra dig

Career varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilagnedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

Om Sekura Cabins A/S:
Sekura Cabins A/S i Randers designer, udvikler og producerer kabiner på OEM-basis til entreprenør- og industrikøretøjer, hvor ca. 99 % af produktionen går til eksport. Sekura Cabins A/S, der er i fortsat vækst, er ejet af et konsortium bestående af de hollandske investeringsfirmaer Foreman Capital og Standard Investment. Fabrikken har både design, udvikling og produktion i Randers, hvor der er ca. 200 beskæftigede. Se også http://www.sekura.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Østjylland
  • Tirsdag den 03. maj 2022

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Kontrolmedarbejdere med god regnskabsforståelse ti...

    Vil du være med til at afdække skatteøkonomisk kriminalitet gennem målrettede indsatser, og vil du være med til at løse en samfundsmæssig vigtig opgave med politisk bevågenhed? Har du viden om regn..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Controller til byggebranchen

    Controller til byggebranchenBranche: MRMOTECH tilbyder alle typer elevatorer, lifte og rulletrapper i meget høj kvalitet. I alle deres produkter er der lagt stor vægt på, at kunden skal h..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odder
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 43
6. september 2024 45
5. september 2024 47
4. september 2024 46
3. september 2024 46
2. september 2024 47
1. september 2024 51
31. august 2024 51
30. august 2024 52
29. august 2024 52
28. august 2024 47
27. august 2024 51
26. august 2024 57
25. august 2024 54
24. august 2024 57
23. august 2024 55
22. august 2024 53
21. august 2024 49
20. august 2024 49
19. august 2024 47
18. august 2024 48
17. august 2024 48
16. august 2024 47
15. august 2024 43
14. august 2024 40
13. august 2024 36
12. august 2024 34
11. august 2024 33
10. august 2024 34
9. august 2024 31
8. august 2024 29