Regnskabselev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Økonomielev til KH OneStop i Padborg med tiltrædelse senest 1/9 2019

Velkommen indenfor hos KH OneStop A/S

Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King-transportkøleanlæg. Kort sagt: vi holder transportbranchen godt kørende - og derfor er vores forretning en succes.

Få gode, erfarne og kompetente kolleger

Den samlede medarbejderstab tæller på nuværende tidspunkt 180 mand fordelt på flere forskellige servicecentre i DK.

Vi søger nu en økonomielev med gå-på mod og lyst til at lære, til vores administration i Padborg. Her vil du blive en del af et velfungerende team på 7 personer med et fagligt højt niveau og et godt fællesskab. Vi er flere, der har været her i mange år, nogle i rigtig mange år. For vi er en god og udviklende arbejdsplads. Og selvom det meste arbejde er selvstændigt, er her god stemning, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden.

Få et varieret elev forløb med mulighed for ansættelse efterfølgende

Du vil komme igennem et struktureret og gennemarbejdet 2 årigt elev forløb, hvor du vil få indblik i alle opgaver i en økonomifunktion fra bogføring og afstemninger, over udarbejdelse af lønninger, til analyser og opstilling af regnskaber. Vi er overbeviste om, at du i løbet af dit elevforløb bliver så dygtig, at du vil få ansvaret for dine egne arbejdsområder. Selvfølgelig altid med mulighed for sparring og back up til løsning af opgaverne.

Til gengæld forventer vi at du er flittig, nysgerrig og engageret i opgaverne, og at du har en stor lyst til at lære, ligesom det forventes, at du giver en ekstra hånd med, når der er travlhed i afdelingen.

For den rette er der mulighed for ansættelse efter endt elev tid.

Dine kvalifikationer

Du skal have afsluttet eller forvente at afslutte en HHX, HG eller EUD student med et godt resultat, og have lyst og evner til at arbejde med tal, regnskaber og afstemninger.

Det er vigtigt at du har lysten til at arbejde selvstændigt og udvikle dine kompetencer indenfor området. Vi lover til gengæld at bakke dig 100% op hele vejen.

Ansøgning

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte bogholder Kirsten Giebel på tlf. 73302545 eller [email protected]

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og vil derfor afholde samtaler med relevante kandidater efter behov. Du søger jobbet via dette link

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Padborg
  • Søndag den 30. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Padborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1