Rekrutteringsfirma

Financial Controller til selvstændig rolle i [xxxxx] Group søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Financial Controller til selvstændig rolle i JKS Group søges


Vil du være med til at styre økonomien for Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau, og samtidig få ansvar for egne forretningsområder samt datterselskaber? Ønsker du at blive en del af en markedsledende virksomhed i vækst i en branche, hvor det går stærkt?


Om stillingen
Til vores økonomi/regnskabsteam i Ringkøbing søger vi en erfaren kollega til at styrke vores forretning yderligere. Der er tale om en nyoprettet stilling med stor fleksibilitet og indflydelse på dagligdagen. Du bliver en væsentlig nøgleperson med mange og forskellige berøringsflader i vores organisation. Vi tilbyder en stilling som giver gode faglige og menneskelige udfordringer, og som giver den rette profil mulighed for egenkontrol over vores datterselskaber samt være en del af teamet omkring JKS.

Med fokus på hele JKS koncernen, vil du komme til at arbejde med en lang række opgaver, herunder rapportering/analyser/KPI og opfølgning.
Set i forhold til den daglige drift vil en stor del af opgaverne omhandle processer og optimering af samme. Du vil komme til at udfordre eksisterende processer og forretningsgange, herunder analysere og komme med forbedringsforslag samt effektuere på beslutninger.

Arbejdsopgaverne indeholder en sammensætning af hands-on - alt ind i mellem - frem til strategiske beslutninger. Du vil få maksimal indflydelse på cost-analyser samt periode- og årsafslutninger med kontakt til eksterne partnere såsom revisor, bank og lignede.

Arbejdsopgaver:

  • Controlling
  • Afstemning og specifikationer ved måneds- og årsafslutninger
  • Opgørelse af periodiseringer, omsætning og løn for vikarer og projektansatte
  • Afstemning, forberedelse og opfølgning ved månedsafslutninger
  • Udarbejdelse af og opfølgning på budget/KPI’er
  • Optimering af processer og beskrivelse af forretningsgange
  • Analysering og afrapportering
  • Ansvar for årsregnskab for datterselskaber
  • Ad Hoc-opgaver

Kvalifikationer
Du kommer formodentlig med en baggrund som revisor og har en færdiggjort HD suppleret med nogle års erhvervserfaring fra en større organisation, hvor du har fungeret som controller, eller fra en mindre organisation, hvor du har virket som regnskabs- og eller økonomichef.
Alternativt kommer du fra en revisionsorganisation og arbejdet med regnskabsmæssig assistance for dennes kunder.

Vi forventer af dig, at du er en talknuser og har det sorte bælte i Excel – samt at anvendelsen af pivottabeller samt forskellige opslagsfunktioner er en stor del af din nuværende arbejdsdag. Du er samtidig en stærk bruger af ERP-systemer. JKS bruger pt. en ældre version af NAV, men er i færd med at opgradere denne til Microsoft Business Central (14) som en del af selskabets fortsatte digitaliseringsstrategi.
Som person er du analytisk, og har en bred forretningsforståelse som kan understøtte vores organisation samt vores kunder.

Dine erfaringer har gjort dig meget selvstændig og dine faglighed supplerer ind til en profil, som agerer og løfter rollen og sine kolleger omkring sig.
Det er ligeledes vigtigt for os at finde en profil som oplever sig selv som robust og resiliens i en organisation der konstant vækster og som dagligt manøvrere i en hektisk og omstillingskrævende branche.

Derudover ønsker vi, at du:

  • Er generel hurtig og ferm til at lære nyt
  • Er skarp på processer, strukturerer og tænker ”lean”
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • Er en erfaren bruger af Microsoft Office-pakken.
  • Er i besiddelse af gyldigt kørekort (B) samt kan stille bil til rådighed. Du vil naturligvis få kørselsgodtgørelse efter statens takster

JKS tilbyder
Du bliver en del af vores team i Ringkøbing og en del af Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau med 37 afdelinger fordelt over hele landet.
Du vil blive en del af et team med en høj arbejdsmoral, hvor god energi og en stor portion selvstændighed vægtes utrolig højt. Du samarbejder og sparrer løbende med dine kolleger, og du får en leder, der lytter til dig og værdsætter din indsats.
Vi tilbyder et af landets største og stærkeste netværk.
Årligt tilbyder vi relevant uddannelse til vedligeholde og fortsat dygtiggørelse af dine
kompetencer.
Vi tilbyder en lønpakke, der tager udgangspunkt i dine kvalifikationer samt pension, sundheds- og tandforsikring, frokost- og frugtordning.

Om JKS
JKS har 25 års erfaring fra vikar- og rekrutteringsbranchen, men vi lagde fra land som et mindre skibsværft tæt på Ringkøbing i 1995. I tidens løb har vi udviklet os til en af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomheder. Vi er i dag specialister i at sikre virksomheder kvalificeret arbejdskraft og hjælpe mennesker i arbejde.
Vi rekrutterer inden for alle brancher og på alle niveauer hos JKS, der består af JKS Staffing, JKS Career og JKS Professionals. Intet er for stort, intet er for småt - hvad enten du ønsker et kortvarigt vikarforløb, eller som virksomhed er på jagt efter en ny finansdirektør.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Ringkøbing
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Ønsker du tid til fordybelse og vil du have et job med særdeles god work-life balance og høj grad af frihed under ansvar? Kunne du tænke dig at blive en del af et velfungerende og ambitiøst team me..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Ønsker du tid til fordybelse og vil du have et job med særdeles god work-life balance og høj grad af frihed under ansvar? Kunne du tænke dig at blive en del af et velfungerende og ambitiøst team me..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brande

    Her har du muligheden for at komme ind ved en rigtig spændende handelsvirksomhed, en virksomhed hvor likviditet, afkastningsgrad og soliditet er i den "pæne ende" Virksomheden er beliggende ime..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1