Ny kollega til Sekretariatet i Skole- og Børnecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du til både tal og bogstaver og brænder du for at yde professionel administrativ service og sagsbehandling? Så er du måske vores nye kollega i Sekretariatet.

Om jobbet
Vi søger en ny kollega til vores Sekretariat i Børne- og Skolecenter, som har lyst til at indgå sammen med andre kompetente kolleger i løsning af vores kerneopgave omkring administration og anden service. Mange af opgaverne løses i direkte kontakt med borgerne, eller kolleger, hvorfor gode relations- og kommunikationskompetencer er nødvendige. Stillingen har en overvejende økonomifaglighed, men du skal have lyst og interesse for en bred vifte af sekretariatsopgaver, som er mangeartede og ofte på ad hoc basis. Hvor der vil være selvstændigt opgaveansvar afhænger i høj grad af dine kompetencer og interesser. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på indholdet. Økonomiopgaverne løses i stort omfang i samarbejde med centrenes økonomikonsulent.

Dine opgaver:
  • Økonomiopgaver som f.eks. budgetopfølgning, arbejdsgangsanalyser og bidrag til politiske sager samt lettere bogføringsopgaver og projektregnskaber
  • Understøttelse af brugen af kommunens økonomisystem, herunder opbygning og vedligehold af kontoplan
  • Borgerbetjening i receptionen, digitalt, telefonisk og personligt
  • Udarbejdelse af udkast til svar på klagesager
  • Referatskrivning, arkivering, korrekturlæsning, behandling af aktindsigter mm.

Hvem er du
Måske er du en HK´er med bred erfaring og en særlig interesse for økonomi. Du kan også være administrationsbachelor. Det vigtigste er, at du er åben, positiv, nysgerrig og proaktiv i forhold til opgaveløsningen. Du har overblik og overskud, og du følger opgaverne til dørs. Du har grundigt kendskab til, og er rutineret bruger af, Microsoft Office pakken, særligt Excel og måske med økonomisystemet Opus. Du er logisk tænkende og har en god tal- og dataforståelse. Du er kompetent, professionel og du bringer din faglighed i spil. Derudover er du en god kollega, som er engageret i afdelingens faglige og sociale liv.

Afdeling
I Sekretariatet er vi 9 gode kolleger. Afdelingen bidrager til den fælles kerneopgave på børne- og ungeområdet med administrative kompetencer indenfor bl.a. økonomi, visitering til dagtilbud, reception, aktivitetskoordinering, personaleadministration, opfølgning på undervisningspligt og systemregistreringer. Sekretariatet ligger tæt på Ringsted centrum, og vi deler hus med andre afdelinger i Børne- og Skolecenter.

Vi tilbyder
Sammen med os får du en arbejdsplads som er kendetegnet ved gode og hjælpsomme kolleger, uformel omgangstone og ligeværdige samarbejdsrelationer. Vi har et fælleskab med fælles ansvar for opgaverne. Vi har fokus på udvikling af rutiner og processer i opgaveløsning. Og vi har fokus på arbejdsglæde og alles bidrag til den.
I Ringsted Kommune har vi flex-ordning og en meget aktiv Personaleklub. Ringsted Kommune er på vej til at blive en røgfri arbejdsplads.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juni 2021 eller snarest derefter. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 19.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ringsted Kommune
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Ringsted
  • Fredag den 30. april 2021

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Slagelse

    Erfaren Bogholder til Vestsjælland Er du en dygtig bogholder med et skarpt øje for detaljer? Er du vant til at holde styr på økonomiske transaktioner og kan jonglere med tal på en enestående må..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Erfaren Bogholder til VestsjællandEr du en dygtig bogholder med et skarpt øje for detaljer? Er du vant til at holde styr på økonomiske transaktioner og kan jonglere med tal på en enestående måde? S..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Slagelse

    Bogholder med erfaring i Uniconta Vi søger en dedikeret og erfaren bogholder til at styrke en sund arbejdsplads. Er du den rette til jobbet, så får du muligheden for at have indflydelse på dine..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Roskilde

    May 30, 2024 Vestergaard Company US situated in McHenry, Il. is seeking a team-oriented individual with experience to do a variety of accounting and data entry functions. Must be we..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2