Er du vores nye lønbogholder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Bornholms Energi & Forsyning søger en erfaren lønbogholder til vores økonomiafdeling, som varetager økonomistyringen af vores selskaber. Vi går en spændende fremtid i møde med fokus på grøn omstilling og sikker forsyning til vores kunder og har brug for en kollega, der kan varetage lønadministrationen for vores mange dygtige medarbejdere.<br /

Stillingsbeskrivelse

Vi søger en serviceminded lønbogholder, som har stor erfaring inden for lønadministration og lønkørsel. De konkrete opgaver omfatter alt fra ajourføring af vores timeregistreringssystem, afstemninger og indberetning af statistikker til ansøgning af refusioner og rapportering samt lønkørsel for 120 medarbejdere.

Du får ansvar for den månedlige lønkørsel, og derfor vil det også være dig, din kollegaer kontakter, når de har spørgsmål til deres lønsedler. På samme vis vil det også være dig, som venligt minder om, at det er tid til at få registreret timer.

Om dig

Du er god til at skabe overblik og trives med mange forskellige opgaver. Du er selvkørende, har sans for detaljen og arbejder struktureret. Samtidig motiveres du i høj grad af at arbejde sammen med dine kollegaer, og du kender alt til vigtigheden af at overholde deadlines.

Vi forventer, du har kendskab til Excel, og kender du også Navision og LessorLøn er det et plus - men ikke en nødvendighed.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team med engagerede kol­legaer, der sikrer løsninger med høj faglighed. Vi er en virksomhed med en uformel omgangstone, og alle bidrager til at løse opgaverne. Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst og i forhold til dine kvalifikationer.

Tiltrædelse forventes 1. april 2022 og der vil være en god overdragelsesperiode hvor du sættes grundigt ind i systemer og arbejdsgange.

Sådan søger du

Du søger stillingen ved at trykke på "Søg stillingen" på denne side og ansøgningen skal være os i hænde senest d. 15. februar 2022. Du er velkom­men til at kontakte HR Chef Ole Dissing på telefon 6026 2472, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Rønne
  • Tirsdag den 15. februar 2022

Lignende jobs

  • Group Financial Controller

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Hele Danmark

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Group Financial Controller (m/k/d)

    Om virksomheden Are you ready to be part of a dedicated, collaborative and socially engaged team filled with great colleagues? Do you have a knack for numbers and finances and are at the s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Regnskabsassistent søges

    Søger ny medarbejderVi har travlt, og derfor søger vi løbede nye ambitiøse og initiativrige kollegaer, der motiveres af at arbejde med en bred vifte af opgaver for små og mellemstore virksomheder..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Rønne
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1