Regnskabs/løn-assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Kunne du tænke dig at være en del af Danmarks førende transportvirksomheder, hvor du får mulighed for at bruge dine kompetencer inden for regnskab og økonomi? Og kunne du tænke dig at være i lønafdeling fyldt med spændende opgaver? Vil du oplæres af vores superdygtige lønansvarlige til at kunne administrere og afvikle løn?

Så er det præcis dig, vi søger, som vores nye regnskabsassistent!

Du skal søge dette job, fordi du hos BHS får:

  • En super spændende hverdag, i et innovativt og fremtidssikret miljø, hvor dygtige kollegaer bliver dine sparringspartnere hver dag.
  • Mulighed for at følge din ambitioner om, at udvikle dig selv og dine faglige kompetencer, og yderst kompetent oplæring og sparring til alle facetter i lønbehandling.
  • Grundig oplæring, faglig sparring og mulighed for at have ansvar for egne opgaver
  • En hverdag, hvor du arbejder med en meget stor frihed, og hvor du selv tilrettelægger dagens opgaver.
  • Godt humør, gode løn- og pensionsforhold, sundhedsordning, sundhedsforsikring, frugtordning, mulighed for personlig sundhedshedscoach og vanvittig god kaffemaskine.

Sammen med regnskabs- og lønafdelingens dygtige medarbejdere, vil du være med til at sørge for, at vores lønafdeling er en moderne, effektiv og serviceminded afdeling.

I hverdagen vil dine arbejdsopgaver favne bredt, men typisk være:


  • Lønafvikling - alle facetter. Vi sikrer dig kyndig oplæring og daglig sparring.
  • Statistikker og afstemninger for hele lønområdet til ledergruppen og offentlige myndigheder.
  • Timeløn og tæt samarbejde med lønbeureau for løn til funktionærer.

Er du vores rette kandidat, som har en god regnskabsforståelse, og som ønsker at lære at lave løn - eller allerede mestrer det, så glæder vi os rigtig meget til at høre fra dig. Vi har deadline for ansøgere 8. maj - men holder løbende ansættelsessamtaler, så send os meget gerne dit CV og ansøgning - jo før jo bedre.

BHS Logistics er en topmoderne transportvirksomhed, som dagligt beskæftiger ca. 300 medarbejdere på fem lokationer i Rønne, Hvidovre, Køge, Odense og Hasselager. Vi leverer Start of the Art transportservice hver dag, og stiler efter at være vores kunders foretrukne leverandør, fordi vi kan skabe værdi for dem.

I BHS er der højt til loftet, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi går op i at være sociale sammen, og deltager gerne i diverse firma-events, såsom julefrokost og sommerfest, spiser frokost sammen på tværs af afdelingerne, og bruger gerne 5 minutter i køkkenet til at spørge ind til kollegaens weekend. Vi har det sjovt sammen - og mener, at vi arbejder bedst sammen, når tonen er humørfyldt. Men vi lader det aldrig gå ud over vores seriøse arbejdsgang - og vi sætter alle en ære i at levere et godt stykke arbejde hver dag. Er du også sådan? Så vil du passe perfekt ind hos os.

Hvad siger medarbejderne?

"Jeg elsker friheden under ansvar i jobbet som lønassistent. Det er fagligt udfordrende og et meget vigtigt ansvar at have ansvaret for, at lønnen administreres og afvikles korrekt. Det er en lille sejr i hverdagen, hver gang at lønnen køres, hvilket er super tilfredsstillende for mig".

"På vej ind til mit kontor, ser jeg hver dag BHS-skiltet med ordene Bredde – Hjerte – Sammenhold, og det er lige præcis dé ord, som gør BHS til det dejlige sted at være medarbejder i. Vi hjælper hinanden hver dag under en meget fri og god omgangstone, og vi står sammen for at yde en fantastisk service."

- Susanne, lønassistent

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Så kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, [email protected], og/eller læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Rønne
  • Søndag den 08. maj 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Hele Danmark

    Vi leder løbende efter medarbejdere med kendskab til alle niveauer af regnskabspaletten - måske vi har dit næste job? Hvis du har erfaring med bogholderi, kreditor/debitor eller har siddet som cont..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Hele Danmark

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Rønne

    Søger ny medarbejderVi har travlt, og derfor søger vi løbede nye ambitiøse og initiativrige kollegaer, der motiveres af at arbejde med en bred vifte af opgaver for små og mellemstore virksomheder..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Rønne
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Hele Danmark

    Financial Controller at Nordisk GamesNordisk Games is a new and growing area for [xxxxx] which started in the summer of 2016 with the first investment made in January 2017.T..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1