Økonomimedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Økonomiafdelingen i Samsø Kommune søger en økonomimedarbejder til en fast stilling.

Der er tale om en alsidig stilling med en bred vifte af forskellige opgaver, herunder bogføring af regninger og bilag, fakturering, økonomiopfølgning og udarbejdelse af mindre analyser/rapporter, afstemning og øvrige administrative opgaver på tværs af de kommunale forvaltningsområder.

Arbejdsopgaver

Stillingen er placeret i Økonomi, Løn og IT, som er en stabsafdeling med i alt 15 medarbejdere. Afdelingen har bl.a. ansvaret for kommunens økonomistyring, bogholderiet, opkrævning, lønudbetaling og personaleforhold samt IT-drift og har i den forbindelse et bredt samarbejde med hele organisationen. Alle medarbejdere i afdelingen har mange forskellige opgaver og der er et tæt og kollegialt samarbejde internt i afdelingen.

Da nuværende medarbejder har fundet nye udfordringer i Jylland, søges der nu en ny medarbejder til afdelingen. En væsentlig arbejdsopgave ligger i betaling af købsfakturaer og behandling af omposteringsbilag i økonomisystemet og den dertil hørende kommunikation og afklaring i organisationen. Især i forhold til Familieafdeling vil der være en tæt løbende dialog, hvor mange regninger og bilag skal håndteres. Men der vil også være opgaver relateret til Social, Sundhed- og Beskæftigelsesforvaltning, Ejendomsservice og IT.

Derudover skal der bidrages med dataudtræk, udarbejdelsen af diverse opgørelser og mindre rapporter. Endvidere er der en række opgaver forbunden med centrale økonomiprocesser vedr. budget og regnskab, vedligeholdelse af kontoplan i økonomisystemet samt styring af kommunens anlægskartotek.

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse. Det er en fordel, at du har erfaring fra økonomistyring i en kommune. Men det vil være lige så relevant, at du tidligere har arbejdet i en økonomifunktion i en privat virksomhed.

Vi søger en medarbejder, der i forbindelse med opgaveløsningen kan arbejde selvstændigt og er i stand til at skabe struktur, men samtidig er god til at samarbejde, er villig til at hjælpe kollegaer, samt generelt har en forståelse for den fælles opgaveløsning både internt og på tværs af afdelingerne.

Du er en rutineret anvender af økonomisystemer og er "hurtig på tasterne", uden at det går ud over præcisionen i opgaveløsningen. Du er en habil IT-bruger, især i regneark, og er vant til at overskue mange informationer og hente data fra flere systemer. Du er kvalitetsbevidst, har en udpræget ordensans og er løsningsorienteret i din måde at arbejde på.

Yderligere informationer

Vi tilbyder et spændende job i et samfund, hvor fællesskab har en helt særlig betydning, hvor der er unik adgang til naturoplevelser og hvor der er gode levevilkår for børn og voksne. Afdelingen er placeret på rådhuset i Tranebjerg, som ligger centralt i forhold til børnehave og skole.

Den ugentlig arbejdstid for stillingen er som udgangspunkt på 37 timer.

For yderligere oplysninger om stillingen kan Økonomichef Alexander Janz kontaktes på tlf. 30105509.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Ansøgning indsendes via Samsø Kommunes hjemmeside senest tirsdag den 21. februar 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag, d. 23. februar. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Bor du ikke på Samsø? Læs mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følg med på Facebook @tidtilsamsoe eller Instagram @tidtilsamsoe.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3fa3438e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Samsø
  • Mandag den 21. februar 2022

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Regnskabskonsulent til debitorteamet hos [xxxxx]-k...

    Er du klar til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativrig og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en regnskabskonsulent,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til lettere kontrolopgaver in...

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret? Og ønsker du muligheden for at omsætte din teoretiske viden .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Samsø over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0