Rekrutteringsfirma

Project Controller med stor forretningsforståelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Project Controller med stor forretningsforståelse


Kontaktperson:
Christina Smedegaard
Senior Recruiter
+45 28 931215

Lokation:
Silkeborg, Danmark

SVM Automatik A/S – Silkeborg

Motiveres du af økonomisk styring af komplekse projekter på en passioneret arbejdsplads, hvor fagligheden er helt i top?
Har du forståelse for forretningen og kan sætte dig ind i processerne for at kvalificere hele projektflowet?

Unikke højteknologiske State-of-the-art maskiner til medicinalindustrien
SVM Automatik er en udviklingsvirksomhed, der designer og fremstiller højteknologiske specialmaskiner og automatiseringsudstyr til højtprofilerende virksomheder primært indenfor den farmaceutiske industri, herunder bla. Novo Nordisk, Coloplast og Pfizer.

Virksomheden er grundlagt i 1974 og har en høj soliditetsgrad og har oplevet markant vækst gennem tiden. De er i dag 133 medarbejdere, der arbejder i nye, moderne bygningsfaciliteter i Silkeborg.

SVM Automatik arbejder med hele kæden af maskinbyggeri fra kundespecifikation til færdig leverance af maskiner til kunder i hele verden og leverer projekter i høj kvalitet. De arbejder udelukkende med kundetilpassede løsninger, hvor hver maskine er unik. SVM er en del af den italienske familieejede Stevanato Group med ca. 3.400 medarbejdere globalt.

Project Controller med passion for forretningen
Som Project Controller får du mulighed for at bringe dine kompetencer i spil, så virksomhedens store projekter bliver optimeret på både strategisk og operationelt niveau.

Du vil gennem din forståelse for komplicerede projekter bidrage til fokus på kvalitetssikring og øget økonomisk styring af processerne. Du vil få en central rolle i feltet mellem økonomi og forretning og får reference til den administrerende direktør. Gennem tæt samarbejde med chefen for projektafdelingen, regnskabschefen og projektlederne i Engineeringafdelingen vil du få en bred kontaktflade i organisationen.

Dine primære ansvarsområder som Project Controller består af:
  • Forstå virksomhedens projektflow i detaljer og udarbejde økonomiske dashboards over processerne
  • Controlling af projekterne, overblik, forecast, afvigelser, korrigeringer og evaluering
  • Motivere Engineeringafdelingen til korrekt tids- og økonomisk estimering
  • Supportere ledelsen og understøtte processerne på tværs af afdelingerne for at optimere forretningsprocesserne og sikre valide data og rette prioriteringer
  • Videreudvikle og styrke firmaets værktøjer til project controlling, risikostyring og projektgennemførelse
  • Ledelsesrapportering i tæt dialog med ledelsesteamet

Med dig ved roret bliver procesflowet optimalt
Dit blik er fremadrettet og med dit store overblik og økonomiske forståelse formår du at sikre overblik over virksomhedens spændende og komplekse projekter. Din forretningsforståelse og din passion for projekter gør, at du er i stand til at sætte dig ind i og skabe det overblik, der skal for at skabe korrekt planlægning, estimering og understøtning af projekterne.

Din strukturerede tilgang og økonomiske baggrund gør, at ingen steps er overladt til tilfældigheder, hvilket kvalitetssikrer hele projektflowet. Dine kolleger ser dig som en vigtig ressource i forhold til at styre projekterne sikkert i mål, og det ligger naturligt til dig som person at udfordre projektlederne i forhold til rette estimeringer og reviews ved projekternes milepæle.

Som person er du handlekraftig, fagligt ambitiøs og tager selvstændigt ejerskab for at være proaktiv, når du danner dig overblik over virksomhedens processer med et skarpt analytisk mindset. Det ligger naturligt for dig at kommunikere med og være opsøgende overfor Projeklederne, således at du sikrer optimal økomomisk styring og evaluering af projekterne. Du begår dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har en økonomisk baggrund kombineret med stor forretningsforståelse og kendskab til processer fra en projektorienteret og gerne ingeniørtung virksomhed. Du har formodentlig siddet som Project Controller i en tilsvarende stilling men kan også komme med en forretningsorienteret baggrund som produktionsingeniør eller tilsvarende. Du vil få mulighed for solid understøtning fra virksomheden på det økonomiske felt.

Et interessant job i en spændende, international virksomhed med solide vækstrater
Du vil få en spændende og udfordrende hverdag med styring af komplekse projekter, og du vil opleve en ledergruppe, som har viljen til at sætte fokus på og vil bidrage til at understøtte dig for på den lange bane at sikre kvaliteten i projekterne.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor tillid og respekt vægtes højt i dagligdagen, og hvor teamarbejde og høj kvalitet er en naturlig del af virksomhedens DNA. Du vil opleve en passioneret arbejdsplads, hvor højt fagligt niveau og læringsmiljø er helt i top. Læs mere om SVM Automatik på deres hjemmeside, LinkedIn og Facebook. Løn forhandles individuelt på et attraktivt niveau, som omfatter pensionsordning, attraktiv kantineordning og personaleforening.

Har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet?
Hvis stillingen har vakt din interesse, ansøg venligst via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 28 93 12 15 eller mail [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • PROJECT CONTROLLER

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • REGNSKABSANSVARLIG

    Difko A/S Merkurvej 1K, 7. sal DK-7400 Herning Virksomheden Difko A/S blev stiftet i 1976 med mål om at formidle attraktive investeringsmuligheder til danske investorer. Difko lever..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Bogholder

    [xxxxx]Rekruttering søger en erfaren og alsidig Bogholder til Belden Cekan A/S i Gjern Vil du være ankerperson for fabrikkens daglige bogførings- og lønopgaver? Er du rutiner..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Gjern
    Få mere info
  • Deltids bogholder til virksomhed i Silkeborg

    JobbetPå vegne af Vesttec Aps i Silkeborg søger vi en detaljeorienteret og dygtig bogholder til en deltidsstilling. Du kan med dit skarpe øje for detaljer sikkert navigere i de klassiske bogholderi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2