Rekrutteringsfirma

Stabil og ansvarsbevidst bogholder med gode kommunikationsevner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

  • Har du alle daglige opgaver i en økonomifunktion helt inde under huden?


  • Er du fuldstændig hjemme i de grundlæggende principper i en virksomheds regnskab?


  • Kan du anvende flere bogholderiprogrammer og kan du lære fra dig?


  • Kan du arbejde selvstændigt, og er du klar til i samarbejde med vores revisorer, at påtage dig medansvar for firmaets elevoplæring indenfor bogholderi og løn?




Til en nyoprettet stilling hos en af Silkeborgs velrenommerede revisionsvirksomheder, søger vi en person med en solid erfaring indenfor bogholderi og løn. Det er en selvfølge at du har fuldstændig fod på den del af forretningen. Desuden skal du have flair for og lyst til at lære fra dig, idet du får ansvaret for at oplære vores elever indenfor dine områder. Du skal have solide IT-kundskaber og arbejde hurtigt og rutineret med administrative systemer som eksempelvis e-conomic, Dynamics C5, og lønsystemer som Danløn og Dataløn. Du sætter en ære i at aflevere til tiden og i rette kvalitet. Din primære kompetence er, at du har en dyb forståelse for bogholderi. Du skal desuden være i stand til at vejlede, men også at kontrollere og fejlfinde vores elevers arbejde.

Om jobbet


Du får en sjælden mulighed for at blive en del af et velfungerende team på i alt 7 medarbejdere i Silkeborg. Din primære opgave vil være at varetage kunders bogholderiopgaver og relaterede administrative opgaver. Du får hovedansvaret for egen kundeportefølje, dog i samarbejde med selskabets revisorer. Sekundært får du ansvaret for at oplære vores elever inden for dit felt, hvilket indebærer, at du er tilgængelig og har lyst til at svare på spørgsmål og lære fra dig.

Du får med andre ord, masser af udfordringer og du er med til at bringe virksomheden godt ind i det næste årtis succes og vækst. Som person tager du ansvar og arbejder selvstændigt samt sikrer at opgaverne bliver løst fejlfrit og rettidigt. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i en revisionsvirksomhed. Stillingen referer til revisor, Cand.merc.aud. Jeppe Birk Laursen.

Dine vigtigste opgaver vil være:

  • Primært at føre vores kunders bogholderi inklusive løn og andre administrative opgaver
  • Sekundært at oplære vores elever indenfor samme områder, hvilket indebærer at du står til rådighed med hjælp og vejledning samt kontrol af deres arbejde

Vores forventninger til dig


Først og fremmest er det vigtigt, at du har erfaring med alt, hvad der handler om bogføring og løn. Du er en erfaren IT-bruger, som ved, hvordan du udnytter systemerne bedst muligt. Det er nødvendigt at du har erfaring med flere bogførings- og lønsystemer. Derudover forventer vi, at du har lyst og er god til, at lære fra dig. Du sidder måske i dag som bogholder i en koncern med flere selskaber, eller som bogholder i en revisionsvirksomhed, men vi har ikke nogen specifikke uddannelsesmæssige krav til den rette kandidat. Vi forventer at du:

  • Har en kritisk, analytisk tilgang til dine opgaver
  • Sætter en ære i at aflevere dine opgaver fejlfrie og til aftalt tid
  • Er struktureret og detaljeorienteret
  • Er proaktiv og selvstændig, samtidig med at du trives med rutineopgaver
  • Er positiv, ukompliceret, har humor, et godt humør og smil på læben
  • Er fleksibel og indstillet på at yde en ekstra indsats når det er nødvendigt

Da du er ansvarlig for vores kunders bogføring og løn, og samtidig har medansvar for vores elevers grundlæggende uddannelse, skal du være omstillingsparat og have det nødvendige overblik. Du får en afvekslende og omskiftelig hverdag med fart over feltet. Det er vigtigt, at du både kan og vil påtage dig dette ansvar. Formår du dét, har du en helt unik mulighed for at lande i dit ønskejob med masser af frihed under ansvar.

Om virksomheden


Kreston SR er en veldrevet ung, moderne revisionsvirksomhed med 4 kontorer i Midtjylland. Kreston SR er en del af Kreston Danmark med ca. 350 medarbejdere og Kreston International på verdensplan. Silkeborg kontoret drives fra vores hyggelige lokaler midt på torvet, hvor 6 medarbejdere og 1 Statsautoriseret revisor har sin hverdag pt. Vi betjener et bredt udvalg af Dansk erhvervsliv, hvor fokus er på selskaber i SMV-segmentet. Vi går målrettet efter ”det gode samarbejde” med ordentlige mennesker såvel internt som eksternt.

Vi tilbyder


Du får et afvekslende og meget selvstændigt job med en høj grad af ansvar. Du bliver en del af en virksomhed der er præget af et højt energiniveau, masser af humor og en venskabelig og direkte omgangstone. Du får en høj grad af frihed under ansvar samtidig med at det forventes, at du er fleksibel og villig til at give den en ekstra skalle, når det er nødvendigt. I lønpakken indgår fri telefon, sundhedsforsikring, frokostordning og fri parkering.
Da du er vores elevers ankerpunkt, er det nødvendigt at du er til stede på kontoret hver dag.

Tiltrædelse


Snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgninger behandles løbende.

Løn og ansættelse


Ansættelse sker i henhold til funktionærloven og aflønnes efter kvalifikationer.

Yderligere information


Stillingen besættes i samarbejde med COLO Consulting, Search & Selection, og eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til HR-partner, Iben Jungersen på telefon 2020 5045 eller email: [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • PROJECT CONTROLLER

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • REGNSKABSANSVARLIG

    Difko A/S Merkurvej 1K, 7. sal DK-7400 Herning Virksomheden Difko A/S blev stiftet i 1976 med mål om at formidle attraktive investeringsmuligheder til danske investorer. Difko lever..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Bogholder

    [xxxxx]Rekruttering søger en erfaren og alsidig Bogholder til Belden Cekan A/S i Gjern Vil du være ankerperson for fabrikkens daglige bogførings- og lønopgaver? Er du rutiner..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Gjern
    Få mere info
  • Deltids bogholder til virksomhed i Silkeborg

    JobbetPå vegne af Vesttec Aps i Silkeborg søger vi en detaljeorienteret og dygtig bogholder til en deltidsstilling. Du kan med dit skarpe øje for detaljer sikkert navigere i de klassiske bogholderi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2