Ambitiøs regnskabsmedarbejder søges til Nielsen Car Group A/S i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Ambitiøs regnskabsmedarbejder søges til Nielsen Car Group A/S i Silkeborg


Til vores finansteam i Nielsen Car Group søger vi en allround regnskabsmedarbejder.

Sammen med tre kollegaer er du mere end klar til at videreudvikle dine kompetencer indenfor økonomi og regnskab. Du vil samtidig få en masse kollegaer i de øvrige teams i den fælles økonomiafdeling - og derudover kontaktflade på alle niveauer i hele vores store organisation.

Nielsen Car Group A/S har samlet økonomifunktionen for Bilernes Hus, Bjarne Nielsen og LEASING DK på samme adresse i Silkeborg. Driften af Bilernes Hus og Bjarne Nielsen er fusioneret ind i Nielsen Car Group.

Jobbet:
Du vil i første omgang få Nielsen Car Group som dit primære arbejdsområde, men i samarbejde med teamet vil du samtidig skulle varetage opgaver for både LEASING DK og et administrationsselskab. Opgaverne består blandt andet af:

  • Afstemning af diverse konti
  • Opgørelser, faktureringer og bogføringer
  • Forskelligartede udviklings- og ad hoc-opgaver

Derudover vil du aktivt skulle deltage i:

  • Forbedring og automatisering af arbejdsgange
  • At nå teamets målsætninger og KPI’er

Nielsen Car Group anvender det brancheorienterede Dracar, mens LEASING DK anvender Navision som ERP-system. Kendskab til et eller flere af disse systemer er en klar fordel, men det er ikke et krav.

Hvem er du?
Som en del af finansteamet i Nielsen Car Group skal du være parat til at indgå i et team, som varetager opgaver på tværs af de tre selskaber. Derfor forventer vi, at du:

  • Har nogle års erfaring indenfor økonomi, gerne fra en lignende stilling
  • Arbejder struktureret og løsningsorienteret
  • Er nysgerrig af natur
  • Leverer høj kvalitet og sætter en ære i at overholde aftaler og deadlines
  • Har erfaring med Microsoft Office-pakken, herunder specielt som superbruger i Excel
  • Har et godt humør og er en team-player
  • Er fleksibel og trives i en alsidig hverdag


Vi tilbyder:
En fuldtidsstilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en spændende og omskiftelig branche. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone med dygtige og engagerede kollegaer.

NIELSEN CAR GROUP består blandt andet af de ti Bjarne Nielsen-bilhuse, LEASING DK og Bilernes Hus i Silkeborg. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet.

Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab.

Sådan søger du stillingen:
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 19. september 2021 via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter aftale. Bemærk, at vi løbende vurderer ansøgninger og afholder samtaler. Vi opfordrer dig derfor til at søge stillingen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte controller Thomas Nørgaard på mail: [email protected] eller telefon 8188 1556.

Arbejdssted: Bilernes Hus, Bredhøjvej 5, 8600 Silkeborg.

Vi ser frem til at høre fra dig!



Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriserede forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Volkswagen, BMW, Audi og Skoda.

I rygsækken har vi over 30 års erfaring som bilforhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Silkeborg
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Bogholder

    [xxxxx]Rekruttering søger en erfaren og alsidig Bogholder til Belden Cekan A/S i Gjern Vil du være ankerperson for fabrikkens daglige bogførings- og lønopgaver? Er du rutiner..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Gjern
    Få mere info
  • Group Controller til familieejet koncern

    Kendetegner samarbejde, engagement og struktur din måde at tilgå dit arbejde på? Og vil du bringe dine kompetencer inden for økonomiområdet i spil i en anerkendt og international virksomhed med mer..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Regnskabs-, HR- og administrationschef til til inn...

    Vil du have en central rolle i krydsfeltet mellem økonomi, administration, HR og ledelse? Og skal det være i en innovativ virksomhed med en stærk position som foretrukken partner i industrien? Så s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Deltids bogholder til virksomhed i Silkeborg

    JobbetPå vegne af Vesttec Aps i Silkeborg søger vi en detaljeorienteret og dygtig bogholder til en deltidsstilling. Du kan med dit skarpe øje for detaljer sikkert navigere i de klassiske bogholderi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2