Rekrutteringsfirma

financial controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

“Det ligger lidt i titlen, gør det ikke?”
Og dog… udover din kløgt i økonomistyring, regnskab og controlling, så skaber du værdi hos Nielsen Car Group ved at anvende din nysgerrige og opsøgende tilgang, for at optimere de økonomiske processer i takt med forretningens vækst.
Dine kompetencer bliver således udfordret med nye anvendelsesmuligheder i et bilhus, der vil fremad.

om jobbet


På vegne af Nielsen Car Group søger Randstad en Financial Controller til deres økonomiteam i Bilernes hus, Silkeborg.

Det er afgørende, at du formår at anvende din analytiske tilgang til at identificere elementer i regnskab, rapporter m.m., der kan optimeres. Du bruger data til at understøtte og videreudvikle løsninger, der bliver en afgørende rolle for Nielsen Car Groups kontinuerlige vækst.

Som Financial Controller refererer du direkte til koncernens CFO. CFO, Kasper Nielsen, arbejder med “ansvar, beføjelser og forpligtelser”, som betyder, at hvis du vil have ansvaret for et projekt, så får du beføjelserne til at eksekvere på det og forpligter dig til at udrette noget.

Dine arbejdsopgaver bliver, i samarbejde med en Financial Controller og en Business Controller, at udvikle og drive processer inden for:



•Løbende optimering af økonomiske processer
•Udarbejdelse af budget
•Rapportering og opfølgning på data og statistikker
•Regnskab ifm. måneds- og årsluk

din baggrund


Du har en økonomisk uddannelsesbaggrund på minimum bachelorniveau og formår at bruge dine kritiske evner til at identificere uoverensstemmelser i data samt sætte kontroller op og optimere arbejdsprocesser.
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra et bilhus. Alternativt har du erfaring fra en produktionsvirksomhed.

Hvis du tænker, at stillingen kunne blive din, men arbejdsområder som leasing, forsikring og anlægsaktiver ligger en smule fjernt, så fat mod. Nielsen Car Group vil gerne have dig med på holdet og tilbyder intern og ekstern hjælp i forhold til at blive up to date i deres branchespecifikke systemer, som du med stor sandsynlighed ikke har arbejdet med før.

om Nielsen Car Group


Nielsen Car Group A/S tilbyder et job i en af Danmarks største bilkoncerner. I 2020 blev Nielsen Car Group navnet på den nye bilkoncern, som har hovedkontor i Bilernes Hus i Silkeborg. Siden koncernen blev etableret, har den udelukkende oplevet vækst og organisationen har bevaret sin status som familieejet. Nielsen Car Group har i dag omkring 450 medarbejdere fordelt på 11 bilhuse.
Hos Nielsen Car Group kan kunden både finde nye og brugte biler, hvor bilhusene også har deres egne værksteder.

om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR- løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Bogholder

    [xxxxx]Rekruttering søger en erfaren og alsidig Bogholder til Belden Cekan A/S i Gjern Vil du være ankerperson for fabrikkens daglige bogførings- og lønopgaver? Er du rutiner..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Gjern
    Få mere info
  • Group Controller til familieejet koncern

    Kendetegner samarbejde, engagement og struktur din måde at tilgå dit arbejde på? Og vil du bringe dine kompetencer inden for økonomiområdet i spil i en anerkendt og international virksomhed med mer..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Regnskabs-, HR- og administrationschef til til inn...

    Vil du have en central rolle i krydsfeltet mellem økonomi, administration, HR og ledelse? Og skal det være i en innovativ virksomhed med en stærk position som foretrukken partner i industrien? Så s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ikast

    Er du en erfaren bogholder med kompetencer inden for løn?Vil du være en del af en landsdækkende virksomhed, hvor medarbejderne utvivlsomt er en central del af vejen til succes?På vegne af I..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2