Financial controller - [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sjællands Odde

Kan du hjælpe MOLSLINJEN til at blive grønnere i en blå verden?

Vi søger dig, der med baggrund i din økonomiske erfaring og kompetence, kan motiveres af at være med på en forandringsrejse. Kravene til MOLSLINJEN omkring grønnere løsninger og et helt konkret mål om reduktion af CO2-udledning med 70% i 2030, stiller nemlig også krav til opfølgning på nye nøgletal og nye investeringer. Noget der er stort fokus på i økonomiafdelingen. Ud over de gængse controllingopgaver vil de væsentlige opgaver omhandle en fortsat digitalisering og automatisering af økonomifunktionen. Der er stort fokus på at optimere og effektivisere arbejdsgange, hvor man kan.

Som Financial Controller vil du, sammen med at stærkt team af dedikerede kolleger i Aarhus og i Rønne, være med til at håndtere regnskab, controlling og rapportering. MOLSLINJEN er en virksomhed med mange indbyggede kompleksiteter, der gør jobbet både spændende og udfordrende. I stillingen vil du referere til virksomhedens økonomichef og blive del af en afdeling med 18 kolleger.

Ambitiøs profil med fokus på optimering

Vi ser gerne en profil med revisorbaggrund til stillingen. Om du er færdig med din HD eller din AUD vil blot påvirke de opgaver, du bliver ansvarlig for. Du er interesseret i data og kan gennemarbejde og videreformidle finansiel information. Du er analytisk stærk, navigerer let i komplekse data og har flair for IT. Du er naturligvis stærk i Excel, og har optimalt set også erfaring med Navision og BI dette er dog ikke et krav.

Som person er du ambitiøs og ikke bleg for at komme med gode ideer samt nye perspektiver på måder at effektivisere arbejdsgange samt opgaver. Du har styr på detaljen og sætter en ære i at levere kvalitet. Af samme årsag er du også opsøgende og har det godt med at gå direkte til dine kolleger i forretningen, såfremt du har behov for information eller input for at kunne løse din opgave.

Interesseret?

Hos MOLSLINJEN tilbydes du en stilling i et dynamisk miljø, og med én af byens bedste udsigter. Tonen er uformel og dagen er dynamisk og varierende. Du kommer til at arbejde i verdens største hurtigfærgerederi, og vil stifte bekendtskab med mange nye og specifikke kompleksiteter, der vil kunne udfordre din faglighed.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Skov Jensen på telefon +45 20 76 45 84.Vi læser vurderer løbende kandidater og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om MOLSLINJEN A/S

Rederiet MOLSLINJEN A/S ejer og driver ALSLINJEN, LANGELANDSLINJEN, SAMSØLINJEN, FANØLINJEN, BORNHOLMSLINJEN og MOLSLINJEN.

Vi har sejlet rutefart på Kattegat siden 1966, og i dag er vi ikke blot et af Danmarks førende færgerederier, men også en voksende virksomhed i en rivende udvikling. I 2018 overtog vi besejlingen af Bornholm under rutenavnet BORNHOLMSLINJEN, og samme år kom yderligere fire ruter til.

Vi har skabt en arbejdsplads, der tilbyder vores 1200 medarbejdere en spændende hverdag, hvor en uformel omgangstone, høj faglighed og frihed under ansvar går hånd i hånd. Bag os står en ejer, som er en af verdens største infrastrukturfonde. De er villige til at investere i udviklingen af vores virksomhed – også i vores mange grønne tiltag.

Når du hører os sige ”Kombardo”, så er det et udtryk for den service og omsorg, vi præsenterer vores færgegæster for – men samtidig er Kombardo et udtryk for, hvordan vi omgås og hjælper hinanden som kolleger. Vil du med ombord? Så Kombardo!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sjællands Odde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Sjællands Odde

Lignende jobs

  • Nyoprettet stilling som ESG Controller - Stå i spi...

    Vil du stå i spidsen for at udvikle og implementere vores nye ESG-rapporteringsstruktur? Og brænder du for data og processer?Så er denne nyoprettede stilling i Gran Recovery and Health en enest..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Slagelse

    Er du passioneret omkring økonomi og sætter pris på at skabe struktur og stabilitet i arbejdsprocesserne? Er du en detaljeorienteret og organiseret bogholder, der trives i en rolle, hvor du er med .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Bogholder / Kontorassistent Deltid

    Motiveres du af at arbejde med tal? Trives du med, at der er store forventninger til din arbejdsindsats? Brænder du for at arbejde med en bred palet af opgaver inden for regnskab og andre forfalden..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Asnæs
    Få mere info
  • Bogholder søges

    Bogholder søges til mindre revisionskontor i Ringsted midtby. Arbejdsopgaver: Bogføring – Administration – lønninger. Gerne erfaring eller kendskab med programmerne: Wolters Kluwer, C5,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Sjællands Odde

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Sjællands Odde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Sjællands Odde over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0