Team Lead for Account Receivable

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du gerne være procesejer på debitorområdet i en international virksomhed? Brænder du for at arbejde med mennesker og økonomi og kan du inspirere og lede andre mennesker? Har du mod på at deltage i vores nuværende ERP-implementering på debitorområdet?

Bliv en del af Group Finance i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente måleløsninger til energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling placeret på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. Som vores nye Team Lead for Account Receivable bliver du en del af Group Finance, der består af 20 erfarne og dygtige medarbejdere. Sammen arbejder vi for at sikre effektive processer og fremragende support til vores kollegaer. I det daglige er den interne omgangstone uformel, og sparring på tværs af afdelingen er en naturlig del af hverdagen.

Med direkte reference til vores Chief Accountant vil du i rollen som Team Lead få ansvaret for 2 medarbejdere. Udover dette vil du have det fulde procesejerskab på debitorområdet på tværs af Kamstrup Group International.

Et job med fokus på regnskab og processer
Som vores nye Team Lead for Account Receivable vil dit primære ansvarsområde være at definere og vedligeholde ”best practice” i vores organisation på debitorområdet. Dette involvererat sikre vidensdeling og godt samarbejde på tværs af Kamstrup Group. Derudover er du ansvarlig for dit teams leverancer, kompetenceudvikling og motivation. Desuden vil du spille en vigtig rolle på debitorområdet i vores nuværende ERP implementering.

Mere specifikt vil dine opgaver være at:

  • Fordele opgaver i Account Receivables teamet
  • Fastlæg, beskriv og implementer processer indenfor debitorområdet på tværs af Kamstrup Group internationalt
  • Håndter debitorer, kreditforsikring og moms
  • Ad hoc opgaver(support til salgskontorer, fakturering og statistisk rapportering)

Det er vigtigt, at du er i stand til at kommunikere på alle niveauer i organisationen, og at du yder en fremragende support til vores salgsteams, som er den primære kontakt til vores kunder. Udover salg kommer du til at have et tæt samarbejde med dine kollegaer i Finance teamet i både ind- og udland.

Din personlighed er vigtig for os
For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er en teamplayer, og at du kan bringe din erfaring på debitorområdet i spil til gavn for hele teamet.

Som person er du ambitiøs, selvkørende og ser muligheder fremfor begrænsninger. Det er naturligt for dig at arbejde struktureret og systematisk med dine opgaver, som altid er af høj kvalitet og indenfor deadline.

Det er et krav at du:

  • Har 5 års erfaring fra en lignende position, gerne som Team Lead
  • Har en HD eller kandidatgrad i økonomi
  • Er ekspert i momsregler for salg til udlandet
  • Er superbruger i Excel

Derudover er det et krav, at du behersker engelsk og dansk på et højt niveau – både mundtligt og skriftligt. Andre sprog vil være en fordel

Vi tilbyder mere end bare et job
I denne stilling tilbyder vi stor indflydelse på udviklingen og implementering af Kamstrups debitorprocesser. Du vil få et job med mange forskellige opgaver i en international virksomhed i vækst. Derudover får du som medarbejder frihed til at handle og tage ansvar. Endvidere tilbyder vi et læringsmiljø, hvor sparring og kompetenceudvikling er en del af hverdagen.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chief Accountant, Morten Stokholm på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services to forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, høje vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Regnskabskonsulent til debitorteamet hos [xxxxx]-k...

    Er du klar til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativrig og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en regnskabskonsulent,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til lettere kontrolopgaver in...

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret? Og ønsker du muligheden for at omsætte din teoretiske viden .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0