Rekrutteringsfirma

business controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Randstad søger på vegne af vores kunde SaltPower en forretningsorienteret og analytisk business controller. SaltPower er en ung virksomhed, som i 2014 startede på én idé om at skabe grøn, CO2-neutral og forudsigelig energi ved hjælp af osmose. De har siden gennemgået en spændende udvikling og er i dag klar til at søsætte de første projekter. I denne stilling får du derfor muligheden for at være en del af udviklingen af det næste spring i grøn energi.

I dag er der otte ansatte i SaltPower, som forventes at vokse med 50 % inden slutningen af sommeren og 100 % inden årets udgang. Virksomheden har et stort vækstpotentiale, og stærke samarbejdspartnere som blandt andre Danfoss og Semco Maritime.

Om stillingen


Du vil tiltræde en nyoprettet stilling og blive en del af et nyt økonomisk setup i en organisation med højt til loftet, der arbejder for at gøre en positiv forskel for miljøet – både lokalt og globalt. Du vil få mulighed for at præge organisationen gennem udvikling og optimering af økonomiafdelingens arbejdsgange og processer. Herudover vil du have stor medbestemmelse og indflydelse på eget arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indbefatte:
- Udarbejdelse af økonomisk månedsrapportering
- Økonomisk rapportering og opfølgning på projekter
- Opfølgning på økonomi og pengestrøm
- Budgetlægning og forecasting
- Styring af kontering og kontoplan
- Gennemførelse af revision i samarbejde med eksterne revisorer
- Udarbejdelse af årsregnskab

Din personlige profil


Vi søger en person, som kan se sig selv i en opstartsvirksomhed, hvor man er omstillingsparate og ser det som en selvfølge, at man hjælper hinanden, også uden for eget felt. Du har gerne erfaring fra en mindre virksomhed, hvor du selvstændigt har arbejdet med business controlling. Alternativt er du revisor og er klar til at tage det næste skridt. Du er resultatorienteret, arbejdsom og god til at identificere optimeringsmuligheder. Ligeledes er du analytisk og god til at sætte dig ind i nye opgaver samt åben for nye idéer. Herudover er du god til at kommunikere økonomi på en professionel og tilgængelig måde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Herudover har du:
- En relevant økonomisk uddannelse som fx HD eller cand.merc.
- Minimum 3-5 års relevant erhvervserfaring, f.eks. som controller, revisor eller lignende
- Dansk- og engelskkundskaber på højt niveau
- Excel-kundskaber på et udvidet niveau

Om organisationen


SaltPower er en hurtigt voksende virksomhed, som står for udvikling af teknologi til produktion af grøn energi. SaltPower har formået at videreudvikle en idé om at producere ren, CO2-fri, forudsigelig energi gennem osmose ved at blande vand og saltvand gennem en semipermeabel membran. Teknologien har nu overgået havvind som en hurtigere og billigere måde at mindske verdens CO2-fodaftryk på.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Sønderborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 2