Rekrutteringsfirma

Erfaren HR/Lønmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Erfaren HR/Lønmedarbejder



For at understøtte vores kundes fortsatte vækst – søger Personale-match en dynamisk og selvkørende HR/lønmedarbejder, der i samarbejde med dygtige kollegaer, har ansvaret for løn til ca. 800 timelønnede og 400 funktionærer.

Wicotec Kirkebjerg er Danmarks tredjestørste teknikinstallatør med alle fagområder inden for bygningsinstallationer, samt en række specialområder som f.eks. fjernvarme og facility management. Virksomheden omsætter for ca. 2 mia. kroner og har ca. 1200 medarbejdere.

Wicotec Kirkebjerg ejes af Aarsleff-koncernen, som er Danmarks største entreprenørvirksomhed med over 13 mia. kr. i omsætning og over 7000 medarbejdere. Se: www.wk.dk og www.aarsleff.dk.

I rollen som HR/lønmedarbejder tilbydes du et udfordrende selvstændigt job, i et fagligt stimulerende arbejdsmiljø, hvor digitalisering og optimering af HR/Løn processerne er i høj fokus.

Du skal have sans for detaljen og kunne bevare overblikket i en til tider travl hverdag, med ønske om at være en del af en den digitale udvikling i HR/lønfunktionen.

Systemer, oprydning og fremdrift

Du vil som lønspecialist blive ansvarlig for dine egne fagområder i forbindelse med lønberegning og -udbetaling til virksomhedens medarbejdere.

Dine daglige arbejdsopgaver vil være mangeartede, så du skal trives med variationen, samtidig med, at du sætter pris på de gentagne rutiner, som lønkørsel også er. Udover lønkørsel og afstemninger af lønninger på månedlig og årlig basis, vil opgaverne primært være:

  • Ferieregnskab for funktionærer og timelønnede
  • Opgaver omkring refusioner sygedagpenge, barselsorlov, forældreorlov og lign.
  • Sikre overholdelse af overenskomster indenfor de forskellige fagområder
  • Optimering og digitalisering af lønprocessen, da virksomheden er på en digital rejse.
  • Håndtering af kontrakter og oprettelse af medarbejdere i HR-system
  • Diverse ad-hoc


Vi forventer


At du som minimum har 5 års erfaring med lønfokus og gode IT-evner. Kendskab til Lessor vil være en klar fordel, men gode generelle IT-kundskaber kan sagtens gøre det. Du er specialist/superbruger i løn og lønsystemer (vi anvender LessorLøn/NAV2017) og vant til lønhåndtering generelt m/u overenskomster, erfaring vægter mere end uddannelse.

Din arbejdsform er kendetegnet ved et stort overblik, systematik, struktur og en evne til at arbejde på tværs i organisationen. Du leverer kvalitet og stiller høje krav til dig selv og dine omgivelser.

Vi tilbyder

Et afvekslende job i en spændende og uformel virksomhed, der ikke stiller sig tilfreds med det eksisterende. Vi vil udvikle os, vi vil udvikle dig og vi vil have det sjovt og sikkert, mens vi leverer varen. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage.

WK´ vision er at være en af Danmarks absolut førende, professionelle og anerkendte teknikentreprenører inden for gennemførelse af komplekse teknik- og anlægsentrepriser samt udførelse af drift- og serviceopgaver.

Ansøg stillingen i dag


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsassistent med flair for løn

    Fri kontakt
    Har du kendskab til lønopgaver og lyst til at blive ekspert på området? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har fokus på trivsel og medbestemmelse? På vegne af Textilia Group A/S søger Centrum Personale en regnskabsassistent med lyst til at fordybe sig i lønadministration på hovedkontoret i Smørum.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 5
7. august 2024 5