Lønkonsulent til lønteamet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du have et spændende job med afvekslende opgaver og daglig kontakt med organisationens ledere og medarbejdere som du vejleder indenfor løn- og ansættelsesforhold? Så har vi netop fået en ledig stilling, da en af vores dygtige kollegaer har valgt at gå på pension.

Som en del af kommunens lønteam, er du med til at sikre korrekt løn til tiden i en moderne organisation, hvor lønopgaven spænder vidt, da vi både har centraliserede og decentraliserede lønopgaver. Nogle ledere indberetter selv i lønsystemet, og overfor dem har vi en vejledende konsulentfunktion, hvorimod vi på de centraliserede områder i højere grad agerer sagsbehandlere. Som lønkonsulent hos os træder, du derfor ind i både en vejledende konsulentfunktion, en controller funktion og en administrativ funktion ift. at sikre korrekt løn til tiden.

Dine opgaver omfatter bl.a.:
  • Opstart af ansættelser, lønindberetninger m.v.
  • Kontrol af decentrale lønindberetninger
  • Vejledning til ledere og administrative medarbejdere i løn- og lettere overenskomstspørgsmål
  • Introduktion af nye ledere og administrative til lønsystemet
  • Indhente og administrere refusioner

Vi anvender Silkeborg Data som lønsystem.

Du planlægger selv din tid, og hvis opgaverne giver mulighed for det, kan du arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen. Den fysiske kontorplads er på rådhuset, og denne kontorplads vil i slutningen af 2022 blive på vores helt nybyggede rådhus, som ligesom det nuværende, ligger i gåafstand fra Høje-Taastrup station.

Du får dit eget ansvarsområde af arbejdspladser, hvor du er ledelsen og administrationens nærmeste sparringspartner indenfor løn og ansættelsesforhold. Du har altid dine teamkolleger som tæt samarbejds- og sparringspartnere, og vi hjælper hinanden og tager os tid til faglig sparring.

I Lønteamet får du 7 fagligt engagerede kolleger. Vi har det godt sammen både fagligt og socialt, og du kan gå til alle i teamet for både sparring og spørgsmål, døren står altid åben. Vi sætter en ære i at være der for organisationens ledere, og vi gør hvad vi kan for at gøre ledelsesarbejdet lettere for lederne.

Lønteamet er en del af kommunens HR-center, som også rummer et juridisk personaleteam, et administrativt team samt et HR-udviklingsteam. I HR-Centret er vi samlet 26 ansatte, og her bliver du en del af et godt arbejdsfællesskab, hvor vi vil hinanden både fagligt og socialt på tværs af teams.

Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvortillid og personlige relationer vægtes højt. Det mærker du ved stor frihed til selv at drive med opgaverne og træffe de vigtige beslutninger.

Jobbet er for dig, der trives i en dagligdag, hvor opgaverne skifter, og den plan du har lagt for dagen, ikke altid holder. Det tætte samarbejde med lederne og de administrative tilfører en uforudsigelighed i jobbet, som gør, at vores hverdag kan variere meget. Vi har telefonfri om onsdagen, hvilket giver tid til fordybelse i opgaverne.

Vi vil gerne høre fra dig, som:
  • Trives godt med administrationsopgaver indenfor løn
  • Trives godt i rollen med at vejlede ledere og administrative
  • Har en passion for at levere god service og understøtte ledelse og administration
  • Har blik for struktur og systematik og kan følge opgaver til dørs
  • Kan lide at arbejde med deadlines
  • Kan lide at arbejde med tal
  • Har relevant erfaring fra lignende job


Vi står klar med dygtige kolleger, der hjælper dig godt ind i opgaverne, og lærer dig op i de opgaver, der er nye for dig.

Praktisk information
Jobbet er 37 timer om ugen og med fleksibel arbejdstid. Ansættelse pr. 1. marts 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse indhenter vi referencer fra tidligere ansættelser.

Ansøgningsfristen er torsdag den 20. januar 2022
Motiveret ansøgning, CV og eventuelt uddannelsesbevis og anden relevante dokumentation sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Vi afholder samtaler den 25. januar.

Vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Lene Fridberg på tlf. 28497524 eller lønkonsulent Jeannet Wagner på tlf. 43591883.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Taastrup
  • Torsdag den 20. januar 2022

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsassistent med flair for løn

    Fri kontakt
    Har du kendskab til lønopgaver og lyst til at blive ekspert på området? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har fokus på trivsel og medbestemmelse? På vegne af Textilia Group A/S søger Centrum Personale en regnskabsassistent med lyst til at fordybe sig i lønadministration på hovedkontoret i Smørum.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 5
7. august 2024 5