Erfaren og serviceminded lønkonsulent til dynamisk virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du en erfaren lønkonsulent, der brænder for opgaverne i en lønfunktion, og trives du med en alsidig hverdag? Vil du gerne bidrage aktivt i en afdeling med optimerede og systemautomatiserede lønprocesser? Er du udpræget serviceminded, proaktiv og har du gode samarbejdsevner? Så er du måske vores nye lønkonsulent.

Vi søger en lønkonsulent til vores lønteam, der har solid erfaring med håndtering af løn for funktionærer og andre medarbejdergrupper samt kendskab til tolkning af overenskomster på funktionærområdet.

Du tilbydes

En selvstændig stilling, hvor du får det fulde ansvar for at varetage alle lønopgaver for de selskaber, du betjener i North Media Koncernen. Du bliver en del af et tæt sammentømret team med en stærk samarbejdskultur, og vi forventer, at du bidrager aktivt til lønteamets samlede ansvarsområde.

Lønprocessen i vores selskaber er i høj grad automatiseret og optimeret, og de systemer vi primært benytter, er Lessor Løn og Navision. Det er derfor vigtigt, at du har systemerfaring og en stor forståelse for IT.

Dine primære ansvarsområder vil være:

Håndtering af den samlede, månedlige lønkørsel for en række selskaber i North Media koncernen.
Indberetninger til offentlige myndigheder, herunder e-indkomst, SKAT m.v.
At yde service og support til medarbejderne ved lønspørgsmål
Lettere bogføringsopgaver, samt lønrelaterede afstemninger

Erfaring med håndtering af funktionæroverenskomster er en fordel for at bestride jobbet.

Om dig

Som person er du proaktiv og besidder et godt overblik. Du foretrækker at prioritere dine egne arbejdsopgaver og arbejde selvstændigt med dit ansvarsområde. Samtidig er du udpræget serviceorienteret, og du bidrager aktivt til at løse teamets samlede opgaver. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver, sammenhænge og systemer. Det betyder meget for dig, at du leverer kvalitet i din opgaveløsning – altid med et tilbagevendende fokus på at overholde deadlines.

Jobbet er for dig, der:

Har minimum 5 års erfaring fra en lønfunktion med fokus på funktionærer og funktionæroverenskomster.
Er systemstærk og har stor erfaring med Lessor
Er pligtopfyldende og arbejdsom og tilgår dine opgaver effektivt, struktureret og grundigt, så du har styr på alle relevante detaljer
Er opsøgende, proaktiv og serviceorienteret og trives med et job med en stor kontaktflade til forretningen
Er samarbejdsorienteret og trives med at bidrage aktivt i et fagligt stærkt team

Vi har en afslappet omgangstone, hvor der er fokus på samarbejde og det at løfte i flok. Vi ser gerne, at du er omgængelig og byder ind med din ekspertise til løsning af teamets samlede ansvarsområde. Det kunne for eksempel være i forbindelse med forbedringer eller effektiviseringer i forhold til lønprocesserne.

Vi tilbyder

Et selvstændigt og udfordrende job hos FK Distribution, hvor du sammen med dine 3 kolleger i lønfunktionen skal sikre, at alle opgaver løses professionelt med øje for både kvalitet og deadlines. Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup tæt ved stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Torben Boe Nielsen på 5120 4828. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om virksomheden

FK Distribution omdeler hver uge reklamer og ugeaviser direkte til de danske husstande, og vi formidler digitale tilbud til forbrugerne. Vi har skabt verdens førende pakketeknologi, og vi er midt i at transformere os fra en traditionel distributionsvirksomhed til en avanceret postal virksomhed. Vi står blandt andet bag NejTak+ ordningen og tilbudsplatformen minetilbud. FK Distribution er et datterselskab i North Media koncernen.Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 6
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3