Dedikeret lønbogholder til Contiga A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tinglev

MatchMind søger en lønbogholder til Contiga A/S, en del af Heidelberg Cement. Contiga A/S producerer betonelementer til byggeriet, og beskæftiger ca. 400 medarbejdere på fabrikken i Tinglev. I produktionen arbejdes der på 3 skift.

Du vil, sammen med en kollega, stå for at sikre den korrekte løn til virksomhedens medarbejdere. Der arbejdes under overenskomster, så det er en fordel, hvis du har erfaring hermed, og et must, at du har erfaring med løn til timelønnede medarbejdere fra en produktionsvirksomhed.

Derudover får du opgaver på kreditorområdet i samarbejde med øvrige kolleger. Contiga modtager stort set alle fakturaer elektronisk. Disse fakturaer skal via det elektroniske system sendes ud til godkendelse og kontering. Når fakturaerne er godkendt, bogføres de.

Jobbet


Dine primære arbejdsopgaver vil være flg.:

  • Vedligeholdelse af medarbejdertilgang og -afgang på timelønsområdet
  • Gennemgang af forhåndsgodkendte timer i tidsregistreringssystemet
  • Refusionsansøgninger i Nem-refusion
  • Besvare lønrelaterede forespørgsler fra øvrige afdelinger
  • Deltage minimum 2 gange årligt i netværksmøder hos Azets sammen med din kollega
  • Sende elektroniske kreditorfakturaer ud internt i virksomheden
  • Bogføring af fakturaer, betaling og afstemning af eksterne kontoudtog
  • Diverse administrative opgaver relateret til løn og kreditorbogholderi

Vi forventer, at du behandler alle interne og eventuelle eksterne forespørgsler med en serviceminded og løsningsorienteret tilgang.

Kvalifikationer og personlige egenskaber


Du har erfaring fra et lignende job og er vaks på tasterne. Kendskab til Epos er en fordel, samt at du er god til Excel og filhåndtering mellem forskellige systemer.

Du bliver del af en organisation, hvor der arbejdes meget på tværs, og hvor fleksibilitet falder naturligt. Gode samarbejdsevner er derfor et must. Godt humør og en positiv indstilling er en stor fordel. Herudover er det vigtigt, at du som person er systematisk og omhyggelig samt har et godt overblik - også i pressede situationer.

Contiga har medarbejdere med forskellige nationaliteter, og der tales dansk og tysk i virksomheden, hvorfor det er væsentligt, at du behersker begge sprog. I økonomiafdelingen dog udelukkende dansk.

Du tilbydes


Ansættelse i en succesfuld, velfungerende og struktureret virksomhed. Du bliver en del af et engageret team på i alt 6 medarbejdere, der tager ansvar, og du får mulighed for masser af sparring og en grundig oplæring.

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på tlf. 30 21 45 11 eller på mail: [email protected]

Samtaler afholdes løbende.

Contiga A/S, beliggende i Tinglev i Sønderjylland, er en af Danmarks førende producenter af præfabrikerede betonelementer. Som totalleverandør af rådgivning, tegning, statik, produktion og montage har de i mere end 30 år banet vejen for nye løsninger og gjort det umulige muligt inden for konstruktion, produktion og montage af betonelementer.
Med dygtige og motiverede medarbejdere laver de elementer af høj kvalitet til alle former for byggeri – fra enfamiliehuse til de største kontorer, hoteller, institutioner og industribygninger.
De er kendt for totalløsninger og jysk grundighed. Kvalitet er deres vartegn, og fleksibilitet er deres styrke. De har egen tegnestue, statikafdeling og Danmarks største elementfabrik.
Læs mere på www.contiga.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Tinglev.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Tinglev
  • Fredag den 15. oktober 2021

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7000 Fredericia
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vojens

    Er du klar til at tage ansvaret for lønadministrationen og vil du prøve kræfter i en god solid dansk virksomhed? Har du erfaring med lønbehandling og en skarp sans for detaljer? Så er det dig, vi s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Officepark består af et team af bogholdere, revisorer og rådgivere, som hjælper en bred vifte af kunder med opgaver indenfor bl.a. bogføring og regnskab. De er kendt for at levere høj kvalitet og g..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Har du god forretningsforståelse og kan se sammenhænge mellem økonomiske data og forretningsmæssige beslutninger? Er du regnskabsmæssigt klædt godt på og har en sund praktisk tilgang til arbejdet? .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Tinglev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Tinglev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Tinglev over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0