Rekrutteringsfirma

Controller til produktionsvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tønder

Er dit ønske et udfordrende job helt tæt på produktionen og ledelsen, hvor du samtidig er en del af et stærkt controllingteam, der sikrer valid, værdiskabende og forretningsorienteret rapportering? Så er jobbet som controller hos Brødrene Hartmann lige noget for dig.

Om jobbet og dine opgaver

Til Brødrene Hartmanns danske produktionsenhed, som er beliggende i Tønder, søger vi en controller, der arbejder udviklingsrettet med analyser for fabrikkens performance - både direkte som indirekte omkostninger - hvor navigering i produktionsdata osv. vil være en naturlig del af jobbet. Derudover tilbyder stillingen også deltagelse i blandt andet fabriksrelaterede forbedringsprojekter og udarbejdelse af business cases.

Personen vil være ansvarlig for den samlede forståelse for og overblikket over den økonomiske performance på fabrikken. Herudover vil du være en nøgleperson i videreformidlingen heraf.

Du bliver bindeleddet imellem fabrikken og Brødrene Hartmanns Financial Shared Service Center i Ungarn. Din hverdag er præget af et tæt samarbejde med fabriksdirektøren og funktionslederne samt Business Finance i Gentofte, hvor du refererer til Head of Business Finance.

Du har ledelsesansvaret for én medarbejder og indgår i ledergruppen på fabrikken.

Som controller formår du at skabe overblik og kan, på en enkel og simpel måde, kommunikere og forklare "dine tal", afvigelser og observationer, som du ofte har tilvejebragt via egne analyser af produktionsdata og nøgletal.

Du deltager i og varetager en lang række spændende opgaver, der til tider kan være præget af stramme deadlines. Af konkrete opgaver kan bl.a. nævnes:

  • du udarbejder og følger op på forecasts, er involveret i konsekvensberegninger vedrørende investeringer i anlægsaktiver og er projektdeltager i relevante udviklingsprojekter
  • du varetager den finansielle månedsafslutning og står for planlægningen af budgetprocessen på fabrikken
  • du varetager diverse ad hoc-opgaver inden for business og financial controlling
  • du arbejder med og udvikler processer, standarder og modeller for produktionscontrolling og efterkalkulationer, som sikrer kontinuerlige forbedringer af og i produktionen
  • du analyserer, rapporterer og evaluerer på opstillede KPI’er og videreudvikler løbende på virksomhedens KPI-setup, som sikrer og forbedrer validiteten af KPI-resultater.

Dine faglige kompetencer

For at komme i betragtning til stillingen er det en forudsætning, at du har erfaring med controlling fra en større produktionsvirksomhed. I dag varetager du sikkert en stilling som produktions- eller business controller. Måske sidder du i en funktion som Financial Controller og ønsker nu at benytte dine færdigheder og kompetencer i en ny sammenhæng og komme helt tæt på produktionen. Vigtigste personkarakteristika, som kendetegner dig, er, at du er struktureret, detaljeorienteret og har en systematisk tilgang til opgaveløsning.

Teoretisk kan du være uddannet cand.merc.aud., HD (R), cand.merc. i økonomistyring eller du har en anden relevant uddannelse. Det vigtigste er dog din praktiske forståelse og erfaring med controlling.

Dansk og engelsk beherskes på et sikkert niveau. Hartmann benytter ERP-systemet M3.

Velkommen hos Brødrene Hartmann

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en markedsledende virksomhed med et højt ambitionsniveau.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en global, ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail [email protected].

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen via "ANSØG"-knappen herunder.

____________________________________________________________________________________

Brødrene Hartmann A/S er børsnoteret og blandt verdens førende producenter af ægemballage i støbepap og én af verdens største producenter af maskiner til fremstilling af emballage i støbepap. Brødrene Hartmann blev stiftet i 1917, og virksomhedens markedsposition er opnået via stærke teknologiske kompetencer og indgående erfaring med produktion af støbepap siden 1936. Koncernen beskæftiger globalt ca. 2.500 medarbejdere på 15 fabrikker i Europa, Israel, Nord- og Sydamerika, Indien og Rusland.

Læs mere om Hartmann her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Tønder.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Tønder

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7000 Fredericia
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vojens

    Er du klar til at tage ansvaret for lønadministrationen og vil du prøve kræfter i en god solid dansk virksomhed? Har du erfaring med lønbehandling og en skarp sans for detaljer? Så er det dig, vi s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Officepark består af et team af bogholdere, revisorer og rådgivere, som hjælper en bred vifte af kunder med opgaver indenfor bl.a. bogføring og regnskab. De er kendt for at levere høj kvalitet og g..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Har du god forretningsforståelse og kan se sammenhænge mellem økonomiske data og forretningsmæssige beslutninger? Er du regnskabsmæssigt klædt godt på og har en sund praktisk tilgang til arbejdet? .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Tønder

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Tønder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Tønder over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0