Regnskabsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tune

Regnskabsansvarlig for det velkendte havebrand HORNUM

For FAUSOL A/S – Tune, søger WestendGruppen Rekruttering en regnskabsansvarlig.

Virksomheden:

FAUSOL A/S er en førende leverandør indenfor salg og produktion af hus & have artikler. Sortimentet består bl.a. af frø, muld, gødning, bekæmpelsesmidler og relaterede haveartikler og sælges under de velkendte varemærker HORNUM, PRIMA, BONUS m.fl. Gardman og Briers er også en del af palletten. I alt ca. 5.000 skønne haveartikler.

Kunderne er havecentre, byggemarkeder og supermarkeder. Eksport er igangsat til de omkringliggende lande. Vi er et team på ca. 25 dedikerede medarbejdere.

Vi søger en ildsjæl til at forestå hele vores regnskabsstyring fra A-Z herunder budgetudkast og kvartalsrapportering til ledelsen.

Dine kompetencer:

Vi søger en regnskabsansvarlig eller en dygtig regnskabsmedarbejder, men solid erfaring, med potentiale til at blive vores ansvarlige.

Du er superbruger af C5. Behersker alle modulerne og kender alle krogene i systemet. Dit overblik over alle kartotekerne skaber det gyldne overblik over de tusindvis af varenumre og transaktioner som Fausol A/S har. Udtræk til Excel og viderebearbejdning af dataene samt anvendelse af alle de mange rapporter er en selvfølge, som du nyder at jonglere rundt med.

Excel er ligeledes et værktøj du bruger hyppigt dagen igennem til adskillige sammenstillinger samt check af dataenes korrekthed. Pivottabeller og andre smarte funktioner mestrer du.

Du er glad for den daglige debet/kredit som du selv forestår, da hands on giver dig den fundamentale indgang til alle data i finans, debitor, kreditor og lagersystem.

Du er lynhurtig i opfattelse og eksekvering og ved at selvkontrol er umagen værd.

Vi har indført barcode som er 100% integreret med C5 og vi er således papirfri på lageret.

Intern styring:

Stykliste og komponentstyring sætter du en ære i at holde ajourført og korrekt opsat. Erfaring fra en produktionsvirksomhed vil kun være en fordel, idet vi selv producerer en lang række af produkterne, selvom du ved at salget er det som driver forretningen.

Vigtigt er det også at foretage en efterkalkulation på forskellige snit af forretningen og gennem denne controllerfunktion at tilsikre de enkelte forretningers rentabilitet.

Det vil være en fordel, at du finder det let at afgive ordrer på nogle af de mange komponenter og styklister, som du administrerer.

En del styrer vi 100% i egne fabrikker og har fuld fokus på supply chain.

Regnskabsforhold/rapportering:

Regnskabet kan du opstille på månedsbasis og følge op på ift. budgetterne. Budgetterne har du udarbejdet i samarbejde med direktionen. Du elsker opfølgningen og er parat med dit input til direktion og bestyrelse.

Endelig er likviditetsstyringen uhyre vigtig, da det er en udpræget sæsonvirksomhed, som du også formår at styre igennem foråret.

Selvom du er en ørn i anvendelse af værktøjerne og opstillingen af månedsregnskaberne samt klargøring til revisor, er du indstillet på at deltage i alle opgaver under regnskabsfunktionen.

Lidt om dig:

Din fremtræden er professionel og du kan udtrykke dig klart og velformuleret i skrift og tale. Flere sprog vil være en fordel som f.eks. tysk og engelsk.

Selv om du har et højt drive og arbejder meget selvstændigt med opgaverne er du samtidig en teamplayer. Du ved at firmaets valgte strategi skal følges og at du samtidig med dit input til fremtiden vil være en afholdt og loyal medarbejder.

Du kan udvikle dig til en nøglemedarbejder i en mindre dansk virksomhed, hvor du værdsætter en ejerledet drift og hvor du kan skabe et endnu større indhold og jobberigelse i dit job på sigt.

Endelig ved du at i en mindre virksomhed må man springe til når det gælder og bidrager gerne i opgaver i de andre afdelingers hverdag.

I foråret er der ekstra travlt og du formår i et hektisk kontormiljø med mange telefonopkald at være fleksibel og omstillingsparat, håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket og samtidig være en udadvendt og stabil ressource blandt de 7 medarbejdere på kontoret.

Ansøgning:

FAUSOL A/S er en velfunderet virksomhed i fremdrift, med mange år på bagen, som glæder sig til at byde endnu en ildsjæl velkommen. I 2018 flyttede vi til nyt lækkert domicil i Tune, der gennem omfattende tilpasninger, har sikret vores behov langt ud i fremtiden.

Kan du se dig selv som FAUSOLs nye kollega, så send en motiveret ansøgning snarest muligt til WestendGruppen Rekruttering - [email protected]

Du kan evt. se mere om virksomheden på www.fausol.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Tune.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Tune
  • Mandag den 30. september 2019

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Slagelse

    Er du passioneret omkring økonomi og sætter pris på at skabe struktur og stabilitet i arbejdsprocesserne? Er du en detaljeorienteret og organiseret bogholder, der trives i en rolle, hvor du er med .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Controller eller bogholder med minimum 5 års erfar...

    Controller eller bogholder med minimum 5 års erfaring.Er du vores nye kollega??Vi søger en controller eller en bogholder til vores fantastiske team i Roskilde og Hørve. Hvis du vil være med..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Group Controller

    We are searching for a Group Controller This position is based at our Head office in Roskilde and you will join our Business Finance department. Business Finance is supporting our business in fi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forretningscontroller til Nat-Tech Økonomi, Roskil...

    Trives du i en rådgiverrolle, hvor du vil være en central figur i økonomistyring af forskningsprojekter og institutøkonomi?Har du en skarp økonomisk forståelse, stærke relationelle kompetencer .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Tune

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Tune over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Tune over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0