Rekrutteringsfirma

Campaign Management Controller - Kvik A/S (Vildbjerg)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vedbæk

Som Kviks nye Campaign Management Controller får du en central og vigtig rolle, hvor du vil få stor strategisk indflydelse på tværs af 10 lande. Du vil som Campaign Management Controller være med til at udvikle og fastlægge vores kampagner for at sikre maksimal return on investment af et campaign spend på et stort 3-cifret million beløb. Denne nyoprettede stilling kan være det næste skridt i din karriere…

Om stillingen

Kvik A/S har ambitioner, og kursen er sat mod fortsat vækst i de kommende år. Til at understøtte væksten, samt sikre at Kvik får mest muligt ud af de betydelige kampagnemidler som anvendes, søges en Campaign Management Controller til hovedkontoret i Vildbjerg.

Du får stor strategisk indflydelse, idet du bliver en meget vigtig spiller omkring kampagnestrategien og skal dermed deltage i udvikling og valg af kampagner - og efterfølgende opfølgning for alle markeder. Du skal fra din position måle resultaterne af kampagnestrategien, således Kvik A/S og franchisetagerne kan optimere sin omsætning og indtjening - og udvikle nye guidelines der definerer kampagnesætningen.

Dine arbejdsområder:

  • Analysere og videreudvikle Kviks kampagne-programmer gennem et tæt samarbejde med lokale Landechefer, Marketingansvarlige, Indkøb, Produktion, Franchisetager og butikkerne
  • Udvikling af systemer for kampagneevalueringer/-undersøgelser
    • Opfølgning på afholdte kampagner

  • Indgå som Finance Partner omkring eksisterende systemer for måling af forbruger trends og dermed kundernes forventninger til kampagner
  • Sikre overholdelse af love og regler omkring kampagner
  • Kreditering af kampagnerefusion til Kvik butikker
  • Sikre at Franchisetagerne og Kvik butikkerne får stærkere transparens i anvendelse af kampagner

I forbindelse med ovenstående ansvarsområder, må vis grad af rejseaktivitet forventes.

Du vil referere til Kvik’s Finance Manager og indgå i vores finance-team, og herigennem deltage i teamets videre udvikling og her også selv have mulighed for sparring mv.

Det er et ”hands-on”-job, hvor du har en vigtig rolle i eksekveringen af de daglige opgaver og aftalte deadlines i tæt sammenspil med kollegaerne.

Med dette job får du en enestående mulighed for at sætte dit præg på kampagnetransformeringen i Kvik og dermed være med til at sætte den fremtidige kurs.

Kvik tilbyder

  • Et udfordrende og spændende job i en dynamisk og international virksomhed i vækst, hvor du samtidig får mulighed for at arbejde på tværs af landegrænser og kulturer
  • En attraktiv gage-pakke
  • En stilling, hvor du kan være med til at tilrettelægge din hverdag og arbejdsopgaver
  • Kompetenceudvikling bl.a. på eget Akademi
  • Du vil blive en del af en spændende, international virksomhed i vækst, hvor du får en nøglefunktion i økonomiafdelingen
  • Du bliver en del af økonomifunktionen og bliver her igennem involveret i udviklingen af virksomheden
  • Du får rig mulighed for at sparre med kollegaer og udvikle dine kompetencer

Din profil

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk videregående uddannelse, gerne kombineret med erfaring fra en lign. stilling. Du har stor interesse og forståelse for kampagnestrategi. Din passion for netop økonomi vil komme til anvendelse ved at opsætte og udvikle Kviks Campaign Framework - samt være en af de primære drivkræfter i koordineringen mellem Landechefer, Franchisetager, Butikker, Marketingsansvarlige og Indkøb, omkring opbygning af kampagnestrukturen. Derudover har du erfaring med økonomisk og forretningsmæssig sparring med ledelsen.

Personlige kompetencer

Du formår at etablere et velfungerende og udviklende samarbejde med de øvrige funktioner i virksomheden på tværs af lande og kulturer. Du er desuden udadvendt og har let ved at skabe kontakt til andre.

Du er tillidsvækkende og relationsskabende og har høje personlige standarder i henhold til ambitioner, performance, integritet og etik - ligesom du er struktureret og resultatorienteret i din arbejdsmetode. Du sætter desuden en ære i at aflevere arbejde af høj og konsistent kvalitet til tiden. Dette kræver også at du kommer med din konklusion på arbejdet, og du har en systematisk og analytisk tilgang til den enkelte opgave.

Du har en anerkendende tilgang til andre mennesker, du er proaktiv og udadvendt af natur - og så har du et godt humør. Du trives i en central rolle og kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du er tydelig i din kommunikation og formår at blive en del af et vigtigt samarbejde med mange interessenter, herunder naturligt gode evner til at kommunikere finansielle termer til ikke-økonomer.

Dine Excel-kundskaber skal være på et højt niveau. Kendskab til Targit (eller lignende BI værktøj), samt Navision vil være en fordel. Derudover begår du dig naturligt på engelsk i både skrift og tale på forhandlingsniveau.

Tiltrædelse: 1. november 2019, eller hurtigst muligt.

Kvik A/S

Kvik A/S er en dansk producent af køkkener, garderober og bad. I Kvik er missionen at sælge danske designerkøkkener, bad og garderobeløsninger til overraskende lave priser. Filosofien om at give kunderne mere, end de forventer – både med hensyn til kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen. En udvikling, der ikke havde været mulig uden dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne udvikling afspejles i den vækstrejse Kvik har oplevet, som på blot to år har generet en vækst på mere end 30 % og ambitionen er at fortsætte denne betydelige vækst i fremtiden.

I dag er det Ballingslöv-koncernen, der er en af de førende inden for køkken, garderober og bad og ejes af svenske Stena, der ejer Kvik. Der er i dag omkring 1.140 ansatte i Kvik (inkl. butiksansatte, som er ansat af franchisetagerne), og heraf arbejder de 250 i eller fra hovedkontoret i Danmark. Udover at have sat sit aftryk på det danske marked, har Kvik i løbet af de seneste år udviklet sig til en stor spiller på det internationale marked og opererer i dag i 150 butikker i 11 forskellige lande.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vedbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Vedbæk

Lignende jobs

  • Økonomimedarbejder, der vil bidrage til et driftss...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde i bredden med dine opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen og herudover controlling-opgaver? Er du en ørn til Excel? Kunne du tænke dig at være en del af en moderne arbejdsplads beliggende i Frederiksværk, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel og tryghed i ansættelsen?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Lead Project Controller at Novo Nordisk Engineerin...

    Lead Project Controller at Novo Nordisk Engineering This position comes with an extensive experience with in-depth cost controlling skills in complex pharma projects. Preferably, you have a tec..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Senior Project Controller with experience in contr...

    Senior Project Controller with experience in controlling complex EPCMV projectsThe ideal candidate for this position comes with an extensive experience with in-depth cost controlling skills in .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Erfaren Regnskabsmedarbejder søges til Fremsyn Gro...

    BeskrivelseEr du driftsstærk og selvstændig? Har du solid erfaring med bogholderiet fra A til Z? Motiveres du af grøn omstilling inden for energi, hvor du kan være med til at ensrette organisat..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Vedbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Vedbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Vedbæk over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1