Bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Bo Plan søger en dygtig bogholder, der bliver virksomhedens administrative og regnskabsmæssige omdrejningspunkt. Virksomheden er i vækst og dine væsentligste succeskriterier bliver, at frigøre direktøren for de administrative opgaver, så han kan anvende sin tid på servicering af kunderne, byggestyring og videreudvikling af virksomheden.

Vi tilbyder en spændende, alsidig og selvstændig stilling, hvor du kommer til at beskæftige dig med alt fra bogføring og løn til projektregnskaber og månedsafslutning. Der er gode udviklingsmuligheder og du får frie rammer til at planlægge din arbejdsdag. Arbejdet består i: bogføring af flere selskaber, debitoradministration, kreditorstyring, lønninger, time-/sagsstyring, projektregnskaber, fakturering, opgørelse og indberetning af moms, månedsafslutning, udarbejdelse af perioderegnskaber, klargøring af bogholderi til årsregnskab, diverse administrative opgaver.

Derudover har du gerne (ikke et krav) erfaring med Eg-one og Microsoft Office Pakken.
Ugentlig arbejdstid forventes at være på 20 – 25 timer (kan aftales individuelt).
Opstart efter aftale, vi venter gerne på den rette. Løn efter kvalifikationer.

Du får succes i jobbet, når den økonomiske styring og rapportering er rettidig og korrekt og du har sikret en effektiv og pålidelig bogføring og dataregistrering. Du evner at bidrage aktivt til udvikling og effektivisering af Bo Plans økonomiske, administrative og digitale processer.

Din personlighed vil være afgørende for din succes, og jobbet vil blive skabt ud fra den erfaring og ballast, du har med dig. Som minimum forventes det dog, at du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og gerne en revisoruddannelse. Du har erfaring med lignende opgaver fra en økonomi-/regnskabsfunktion, og har du erfaring fra byggebranchen vil det være en fordel. Du er en dygtig superbruger på IT og bor i køreafstand fra Vejen.

Du er en selvstændig og proaktiv person, der både har sans for detaljen og samtidig bevarer overblikket. Du er analytisk anlagt og er god til at planlægge og strukturere arbejdsgange og har en pragmatisk tilgang til at løse mange opgaver ad hoc i en foranderlig hverdag. Du har ry for at være en glad og positiv person, der har let ved at opnå andres tillid.

Du tilbydes gode ansættelsesforhold i forhold til dine kvalifikationer, og et selvstændigt job, hvor du får indflydelse ved at gøre en forskel. Arbejdsklimaet er godt og som kolleger værner man om hinanden i bestræbelserne for at gøre hinanden bedre og forblive i ”superligaen”.

Kan du se dig selv i jobbet, så mail din ansøgning og dit CV til [email protected]. Du er velkommen til at ringe til ejer Søren Knag Pedersen på 21 45 67 18, hvis du har spørgsmål til jobbet.
Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

Bo Plan ApS er et tømrer- og snedkerfirma beliggende i Vejen. Virksomheden startede i 1995 med speciale i tømrer- og snedkeropgaver, og drives stadig af stifteren og ejeren Søren Knag Pedersen.
I dag har Bo Plan mange varierende opgaver inden for erhvervs-byg, reparationer, renoveringer, tilbygninger og ikke mindst opførsel af arkitekttegnede enfamiliehuse i både fag- og totalentrepriser.

Bo Plan bygger i høj kvalitet og har konstant fokus på tilfredse kunder ved at levere kvalitet til tiden uden fejl og mangler. Virksomheden har fokus på god ledelse, medindflydelse og delegering af opgaver via frihed under ansvar.

Bo Plan er en sund virksomhed med gode resultater og en solid egenkapital. Virksomheden er siden 2008 blevet ratet med højeste kreditværdighed ”AAA” af Bisnode.

Se mere på www.bo-plan.dk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Vejen
  • Torsdag den 07. juli 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    Vi søger en engageret bogholder til koncernens hovedkontor i Taulov ved Fredericia, hvor du vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Brænder du for at gøre en forskel og har du erfaring .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Vil du være med på en spændende rejse sammen med Group Finance funktionen, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling? Så er her en spændende mulighed for dig. Rollen som Financial .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vojens

    Er du klar til at tage ansvaret for lønadministrationen og vil du prøve kræfter i en god solid dansk virksomhed? Har du erfaring med lønbehandling og en skarp sans for detaljer? Så er det dig, vi s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Har du god forretningsforståelse og kan se sammenhænge mellem økonomiske data og forretningsmæssige beslutninger? Er du regnskabsmæssigt klædt godt på og har en sund praktisk tilgang til arbejdet? .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0