Business Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Business Controller


Kom hele vejen rundt om controlleropgaven og virksomhederne, når du bygger stærke relationer på tværs af teams og funktioner i Sølvsten koncernen.

Sølvsten koncernen omfatter Sølvsten Biler A/S, Skive Biler A/S og et ejendomsselskab. Vi har ambition om at være førende i branchen og forblive kundernes foretrukne eksperter indenfor vores stærke bilmærker; Volkswagen Personbiler, Volkswagen Erhvervsbiler, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA.

Hos Sølvsten Biler tilbyder vi en hverdag i et ambitiøst bilhus, hvor stærkt kollegialt samarbejde, professionel kundeoplevelse og frihed under ansvar er nøgleord for din hverdag. Som vores nye Business Controller samarbejder du særligt tæt med ledelsen for vores afdelinger for salg og eftermarked. Du er talknuser og kan omsætte store mængder af data til et let forståeligt sprog, ligesom du systematiserer og bearbejder tilgængelige data fra forskellige systemer til brugbar viden, som gør forretningen i stand til at træffe de rette beslutninger.

ARBEJDSOPGAVER
Med reference til Økonomichefen vil dine arbejdsopgaver spænde bredt, heriblandt:

  • Controlling omkostnings- og risikostyring.
  • Faste opgaver indenfor månedsafslutning, lønanalyser, optimering af processer og udarbejdelse af forretningsanalyser.
  • Gennemføre udvalgte projekter og procesoptimeringer på tværs af virksomheden.
  • Sparring med ledelsen på nøgletal og værditilvækst.
  • Udarbejdelse af budgetter, forecast og rapportering.
  • Besvare spørgsmål fra alle niveauer i organisationen.

KVALIFIKATIONER
Den ideelle kandidat kan dokumentere en relevant økonomi- eller regnskabsbaggrund – gerne fra en mellemstor virksomhed eller revisionsbranchen.

Vi er ambitiøse i vores udvikling og forventer ligeledes, at du er ambitiøs med ben i næsen og har mod på at udvikle dig i virksomheden.

Du er serviceminded, struktureret og selvstændig i din opgaveløsning og er samtidig teamplayer med en udadvendt, positiv og målorienteret indstilling.

Du har kendskab til at arbejde i Office 365 ERP-systemer og har gode Excel-kompetencer. Derudover er det en fordel hvis du har erfaring i eller brænder for at sætte dig ind i fx Power-BI.

VI TILBYDER
En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt og professionelt arbejdsmiljø med stærke bilmærker og dedikerede kolleger.

Du bliver en del af et dedikeret team, hvor den enkelte kollegas erfaring, viden og interessefelter spænder bredt. Vi vægter vidensdeling i afdelingen højt og forventer, at du vil indgå som en aktiv medspiller for og med dine kollegaer.

Der er tale om en fuldtidsstilling med reference til økonomichefen, og arbejdsstedet er Lundborgvej i Viborg, hvor koncernens administration er placeret. Tiltrædelse hurtigst muligt.

YDERLIGERE INFORMATION
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Økonomichef Peder Larsen på telefon 89292075.

ANSØGNING
Ansøgningen bedes sendt til Økonomichef Peder Larsen på mail [email protected]. Alle ansøgninger bliver løbende behandlet fortroligt og ansættelse finder sted ved rette kandidat. Vi håndterer ansøgninger løbende.

Ansøg

VIRKSOMHEDEN
Sølvsten Koncernen omfatter Sølvsten Biler A/S, Skive Biler A/S og Ejendomsselskabet Lundborgvej 12 ApS.

Sølvsten Biler A/S og Skive Biler A/S er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner, ŠKODA, SEAT og CUPRA.

Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør.

Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi sætter en ære i at levere branchens bedste kvalitet og kundetilfredshed.

Koncernen beskæftiger omkring 90 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede og visionære bilhuse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Viborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roslev

    Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Difko A/S Merkurvej 1K, 7. sal DK-7400 Herning Virksomheden Difko A/S blev stiftet i 1976 med mål om at formidle attraktive investeringsmuligheder til danske investorer. Difko lever..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Midtjylland

    Er du finansiel controller med en veludviklet værktøjskasse inden for finans, regnskab og rapportering? Ønsker du at udvikle dig i en hybrid rolle, hvor du desuden agerer Business Controller og for..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Midtjylland

    BeskrivelseHar du stærke færdigheder inden for bogføring? Er du struktureret, detaljeorienteret og har du lyst til at sætte dit præg i en spændende virksomhed, som understøtter andre virksomhed..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 3
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 3