Rekrutteringsfirma

BOGHOLDER M/BLÆKSPRUTTEFUNKTION

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Virum

BOGHOLDER M/BLÆKSPRUTTEFUNKTION

Søges til alsidig stilling på nedsat tid

Stillingsbeskrivelse:
Der er tale om en stilling på ca. 25 timer om ugen fordelt på ugens dage efter aftale. Du kommer til at sidde med alle de gængse opgaver inden for bogholderi og forventes ikke at være for fin til noget.

Du bliver en del af et lille team, hvor man hjælper til, hvor man kan - og hvor det forventes, at du byder ind, hvor du kan.

Først og fremmest skal du sikre, at alt det bogholderimæssige bare kører. Du står for debitor- og kreditorstyring, foretager diverse afstemninger, ajourfører bogføringen, laver betalinger, momsafstemninger, intrastat m.v. Det forventes ligeledes, at du står for fakturering, sørger for månedsbalancen - og laver årsregnskabet klar til revisor.

Du kommer til at sidde alene med arbejdsopgaverne der har relation til bogholderiet, men er der noget, du er i tvivl om, vil der være god mulighed for at trække på virksomhedens eksterne revisor.

De øvrige opgaver, som du kommer til at stå for, er af mere praktisk karakter. Der vil nemlig være brug for én til at tage sig af diverse forsendelser, indkøb af kontorartikler og som ajourfører feriekalenderen.

Du er med til at besvare telefonen og assistere ved reservedelssalg og du hjælper til med planlægningen af en årlig konference for kunder, herunder også generel bestilling af hoteller, lokaler og forplejning.

Du er frisk på at dække op til gæster - og ofte også tage imod dem.

Vi bestræber os, så vidt det er muligt, på at spise frokost sammen i det daglige. Opgaven med at arrangere/tilberede/rydde af efter frokost ligger også hos dig.
Der er, med andre ord, tale om en meget alsidig stilling, som kræver en vis fleksibilitet og omstillingsevne, men som til gengæld aldrig bliver ensformig og kedelig.

Du tilbydes:
At blive en del af en god en lille virksomhed med meget dedikerede medarbejdere.

Løn:
Du får en løn, som matcher dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Vi søger en serviceminded og imødekommende person, som samtidig er fleksibel og omhyggelig - og i stand til selv at prioritere sine opgaver.

Da du kommer til at sidde med hele ansvaret for økonomi, er det vigtig, at du er rimelig selvkørende på området. Ydermere er du ikke bange for bange for at tage fat, hvor behovet opstår.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra tidligere stilling, hvor du har beskæftiget dig med mange forskellige opgaver inden for økonomi og regnskab.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund.

Sprogkundskaber / IT:
Du er god til dansk og engelsk og er en erfaren bruger af IT, herunder Word og Excel, du kan selv finde ud af problemløsning, hvis IT driller. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring i Visma.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Virum.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Virum

Lignende jobs

  • Økonomimedarbejder, der vil bidrage til et driftss...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde i bredden med dine opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen og herudover controlling-opgaver? Er du en ørn til Excel? Kunne du tænke dig at være en del af en moderne arbejdsplads beliggende i Frederiksværk, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel og tryghed i ansættelsen?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Nordsjælland

    Brænder du for at optimere processer og arbejdsgange, samtidig med at du tager del i den daglige drift? Er du kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og besidder en høj faglig stolthed? Og vil du være .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Struktureret Regnskabsmedarbejder søges til LX Fle...

    BeskrivelseEr du en struktureret og selvkørende Regnskabsmedarbejder med en bred værktøjskasse? LX Flexleasing søger en dedikeret Regnskabsmedarbejder, der ønsker at blive en del af et åbent og..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vedbæk
    Få mere info
  • Lead Project Controller at Novo Nordisk Engineerin...

    Lead Project Controller at Novo Nordisk Engineering This position comes with an extensive experience with in-depth cost controlling skills in complex pharma projects. Preferably, you have a tec..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Virum

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Virum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Virum over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1