Jeg søger stilling som administrativ medarbejder, kontorassistent eller kundeservicemedarbejder i Storkøbenhavn eller Midt-og Vestsjælland

Jeg søger job som administrativ medarbejder / kontorassistent / kundeservicemedarbejder
Ingen yderligere bemærkninger
Erfaringer:

SOLIDE KOMPETENCER INDEN FOR KONTOR OG ADMINISTRATION
I mit seneste job var jeg ansat som kursus- og servicemedarbejder på et boligkontor i København, Jeg kan således bidrage med en stærk og solid erfaring inden for kontor og service. Som ’blæksprutte’ har jeg varetaget en bred vifte af opgaver. Jeg har bl.a. haft kontakt til eksterne leverandører og hjulpet både kollegaer og gæster til huset. Som kursuskoordinator stod jeg for alt det praktiske lige fra planlægning, klargøring til opfølgning.

Som medarbejder vil I opleve mig som fleksibel, engageret og struktureret. Jeg sætter en ære i altid at udføre og aflevere alle mine opgaver til tiden i den fineste orden. Jeg siger altid JA TAK til nye og spændende arbejdsopgaver, da jeg godt kan lide at dygtiggøre mig og prøve andre ting.

EMPATISK HOLDSPILLER MED POSITIVT LIVSSYN
Jeg beskrives af andre som hjælpsom, nem at omgås, loyal og serviceminded. Med min optimisme, gode humør og samarbejdsevner opbygger jeg tillid og skaber stærke relationer til mine kollegaer. I skal vælge mig, da jeg har de ønskede kompetencer, samt den nødvendige forståelse og indsigt. I får en kompetent medarbejder med et unikt drive, der samler trådene og tager initiativ til at få holdet til at spille sammen, så vi på bedste vis kan løse opgaverne både internt og eksternt.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].