Jeg søger stilling som kulturmedarbejder, kreativ medarbejder eller bibliotekar i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller Midt-og Vestsjælland

Jeg er en analytisk og struktureret fagperson med en stærk teknologisk forståelse og stor interes...
Jeg er en analytisk og struktureret fagperson med en stærk teknologisk forståelse og stor interesse for informationshåndtering og formidling. Gennem min uddannelse i Informationsvidenskab og Kulturformidling samt min erfaring fra et praktikforløb ved Design Museum Danmark Bibliotek, har jeg udviklet kompetencer inden for systematisk kategorisering, brug af biblioteksystemer som Netpunkt, og håndtering af både materialer og brugere. Jeg er detaljeorienteret, mødestabil og en effektiv problemløser, hvilket gør mig i stand til at levere høj kvalitet under pres.

Samarbejde og tværfaglighed har altid været en del af mit arbejdsliv, hvor jeg har bidraget til at skabe struktur og effektivitet i både café- og kundeservice-miljøer som Café Jorden Rundt og Leos Legeland. Jeg er serviceminded, hjælpsom og fleksibel, og jeg trives med at arbejde sammen med kolleger på tværs af organisationen.

Mine sproglige kompetencer inkluderer dansk som modersmål, rutineret engelsk og kendskab til norsk, hvilket giver mig mulighed for at kommunikere effektivt med en bred målgruppe. Jeg er kreativt tænkende og formår at tilgå komplekse opgaver med innovative løsninger, mens jeg altid har et øje for detaljen.

På det personlige plan bruger jeg gerne min fritid enten fordybet i en god bog, særligt krimier og historiske romaner, eller på vandreture i naturen. Mit kamera er ofte med mig, da naturfotografi er en af mine store passioner. Min kærlighed til både håndværksfagene og naturen afspejler sig i min evne til at balancere struktur med kreativitet og praktiske løsninger.
Erfaringer:

Candt.sci.bibl

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].