Karina søger stilling som lærer i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller Hele Sjælland

Jeg er 25 år gammel og blev færdiguddannet som folkeskolelærer i 2017. Jeg vil beskrive mig selv ...
Jeg er 25 år gammel og blev færdiguddannet som folkeskolelærer i 2017. Jeg vil beskrive mig selv som en engageret person, der altid er velforberedt og 100 % på. Jeg er god til at strukturere min arbejdsdag og til at arbejde individuelt, men er også en god teamplayer, der både kan lytte og komme med indspark. Endvidere nyder jeg samspillet med børn og at lære dem de basale ting, samt at vise interesse, sympati og omsorg for dem via en anerkendende tilgang. Mine venner beskriver mig som ansvarlig, punktlig og humoristisk.

Jeg har siden haft to årsvikariater i indskolingen på skoler i henholdsvis Ishøj og Kastrup.
Mine linjefag er dansk (udskoling), kristendom og biologi. Efter mine to endte vikariater har jeg dog valgt at kaste min kærlighed på indskolingen, da jeg synes det er virkelig spændende og lærerigt, at arbejde med børn på den alder. Derfor er det primært indskolingsstillinger jeg søger, da jeg ønsker at udvikle mig inden for den retning.

I indskolingen har jeg undervisningserfaring i følgende fag: Dansk, n/t, billedkunst, idræt og kristendom. Derudover har jeg erfaring i læseløft grundet, at jeg har stået for det på min tidligere arbejdsplads. Jeg er meget fleksibel og altid klar til at prøve noget nyt.

Med mig som medarbejder og kollega, får I en der:
- Altid er engageret og 100 %.
- Er udadvendt og godt kan lide at have med andre mennesker at gøre.
- Altid er smilende og har en positiv tilgang til tingene.
- Brænder for sine fag og har ambitioner for fremtiden.
- Har gode erfaringer med forældresamarbejde gennem positiv kommunikation om både positive og udfordrende situationer.
- Der er god til at samarbejde med andre og kender vigtigheden af at være i et godt og velfungerende team.
- Vægter faglighed og relationsarbejde højt.
Erfaringer:

Vikariat på Kastrupgårdsskolen - August 2018 - Juli 2019
Arbejdsopgaver: Klasselærerfunktion og dansk i en 1. klasse. Jeg underviste desuden i kristendomskundskab og billedkunst i skolens 3 1. klasser. Derudover læseløft for udvalgte elever på 2. årgang.

Professionel erfaring:

Ved at have arbejdet med både begynderlæsning og læseløft, herunder læsevanskeligheder, har jeg opnået nye kompetencer og viden inden for læsning generelt, hvilket er en erfaring jeg tager med mig videre til min næste lærerstilling. Mine faglige kompetencer blev herved videreudviklet, og ved at jeg fik ansvaret for læseløft i den sidste halvdel af skoleåret på en ny årgang, oplevede jeg også succes ved at tage en udfordring op og prøve mig af med noget nyt.

Personlig erfaring:

Børnenes trivsel blev en af mine fokusområder som klasselærer, da jeg tidligere har erfaret at elevernes læring forudsættes af at eleverne har det godt. Jeg har lært en masse pædagogiske metoder til hvordan man kan styrke fællesskabet i en klasse ved f.eks. at give dem en fælles opgave. Ud fra dette har jeg lært at reflektere over det der lykkedes og det der mislykkedes. I forhold til forældresamarbejdet, især de udfordrende opgaver, har jeg lært vigtigheden af at stå ved mig selv som person og lærer, og at tro på mig selv.

Vikariat på Strandgårdskolen - November 2017 - Juni 2018
Arbejdsopgaver: Klasselærerfunktion og dansk i en 2. klasse. Dansklærer og støtte i to 0. klasser samt matematiklærer og støtte i skolens yngste specialklasse (både fysiske og psykiske handicaps).

Professionel erfaring:

Som lærer i specialklassen opnåede jeg vigtig viden inden for enkelte diagnoser, men særligt autisme. Jeg lærte f.eks. at autisme har mange ansigter og at at børn med autisme ikke nødvendigvis reagerer ens. Derudover fik jeg værktøjer til hvad man kan gøre, hvis et barm med autisme begynder at reagere negativt, både fysisk og verbalt. Dette er noget jeg har brugt efterfølgende lærer.

Da jeg var klasselærer i den ene 2. klasse mødte jeg en klasse, der var meget udfordret hvad angik deres trivsel og måden hvorpå de behandlede hinanden. Her erfarede jeg, at elevernes trivsel er det essentielle og at det sommetider er nødvendigt, at droppe sin undervisningsplan for den pågældende lektion og i stedet bruge lektionen på at tage klassens puls via klassesamtale.

Personlig erfaring:

Jeg har først og fremmest lært noget om rollen som lærer. Jeg har lært, at det er vigtigt at skabe tydelighed og klare regler for eleverne, så de ved hvad jeg tillader og ikke tillader. Ved at blive en del af et team, der ikke fungerede optimalt, har jeg også erfaret konsekvenserne af dette samt blevet bekræftet i hvor vigtigt det er, at man kan få det til at fungere, da man kan risikere, at det både går ud over ens arbejdsglæde, men også ud over eleverne.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].