Sommerferiejob i rengøringsvirksomhed - til dig, som lige vil tjene lidt ekstra

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ebeltoft

Vi søger folk, som kunne tænke sig at indgå i teams af to personer og samarbejde om sommerhusrengøring henover sommeren.

Har du en god ven, veninde, mor, far, skolekammerat eller andet, som du kan tage under armen og have et job med meget frihed under ansvar, så send endelig en ansøgning. Hvis du bare er dig og stadig gerne vil søge, så er du også mere end velkommen til dig. Så finder vi en partner til dig. Erfaring med rengøring er selvfølgelig et plus, men ikke et krav.

Jobbet består i at rengøre sommerhuse og dette skal gøres lørdage mellem 10-16. Du være villig til at bruge egen bil til jobbet, men tilgengæld skal vi nok sørge for at du har alle de ting, du har brug for i dit arbejde. Og ja, vi betaler også god overenskomstmæssig løn.

Der er brug for din hjælp i perioden uge 26 til og med 33.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til [email protected]. Skriv SOMMERHUS i emnefeltet for at din ansøgning kommer det rigtige sted hen. Hvis du ikke har hørt fra os inden 10 dage, så må du betragte jobbet besat til anden side.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ebeltoft.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Ebeltoft
  • Fredag den 28. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Ebeltoft

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Ebeltoft over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i Ebeltoft over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
20. september 2024 1