Rengøringssupervisor søges til NOVASOL - dansommer i Gilleleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gilleleje

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Til NOVASOL’s servicekontor i Gilleleje søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Rengøringssupervisor til at forestå oplæring af rengøringsmedarbejdere, kontrol og klargøring af feriehuse samt administrative opgaver i relation til stillingen.

NOVASOL A/S

NOVASOL er en international koncern, som har feriehuse til udlejning i hele Europa. For at vi kan yde den bedst mulige service til både feriehusejere og feriehusgæster har vi lokale servicekontorer i en række europæiske lande.

Stillingen

NOVASOL - dansommer i Gilleleje søger en Rengøringssupervisor til en stilling på 37 timer pr. uge, hvoraf lørdag er den vigtigste dag grundet mange ankomster. Som Rengøringssupervisor kommer du til at arbejde med oplæring og coaching af NOVASOL’s egne rengøringsmedarbejdere og eksterne firmaer. Du varetager rengøring og klargøring af feriehusene, kontrol og opfølgning på klargøringskvaliteten samt medvirker ved ansættelser. Herudover er der nogle administrative opgaver i relation til stillingen.

Rengøringssupervisoren vil indgå i et tæt samarbejde med Serviceadministratoren og Servicekoordinatoren.

Vi har brug for en serviceminded person, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt service- og kvalitetsniveau. Der må påregnes en del kørsel i ’marken’ for at sikre opfølgning på oplæring samt kvalitetskontrol af rengøringer og kontroller.

Kvalifikationer

Det er en fordel, at du har lidt erfaring fra servicebranchen, og derudover er det vigtigt, at du:

  • Taler og skriver dansk
  • Kan gøre sig forståelig på tysk eller engelsk ønskeligt
  • Uddannelse som sanitør eller rengøringstekniker ønskeligt
  • Er administrativ stærk og har flair for logistik og planlægning
  • Er fleksibel i forhold til arbejds- og mødetider og villig til indgå i weekend-vagter
  • Har et godt humør, kan coache personalet og er god til kundekontakt
  • Har erfaring med IT-systemer på brugerniveau
  • Har kørekort til almindelig personbil
  • Er selvstændighed og ansvarsbevidst.

Arbejdsopgaver

  • Forestå tilrettelæggelse og oplæring/coaching af rengøringsmedarbejderne og firmaer til det niveau NOVASOL kræver, herunder oplæring i vores Job+ app.
  • Samarbejde med Serviceadministratoren og Servicekoordinatoren i forhold til ansættelser og opgave-planlægning
  • Planlægge, tilrettelægge og gennemføre kontrol af rengøringsskvaliteten.
  • Medvirke ved planlægning af opgaver til egne rengøringsmedarbejdere og eksterne firmaer, herunder registrering og opfølgning i forbindelse med ferie og andet fravær.
  • Vask af sengetøj samt administration heraf.
  • Lejlighedsvis rengørings- og klargøringsopgaver.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, som du i høj grad selv kan være med til at præge og udvikle. Hos NOVASOL bliver du en del af et stærkt fagligt og socialt miljø med en afvekslende hverdag. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer. Derudover tilbyder vi pensionsordning inklusiv sundhedsforsikring, rabat på leje af feriehuse i hele Europa samt en række andre personalegoder. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning

Har du lyst til at blive en del af NOVASOL – dansommer, beder vi dig sende din ansøgning til [email protected] - mrk. ”Rengøringssupervisor Gilleleje”. Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorleder Tina Ratchinsky på telefon: 39 14 34 65. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape, Friendly Rentals og Fincallorca danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL har datterselskaber i 17 europæiske lande og mere end 57 servicekontorer i Europa. Endvidere beskæftiger NOVASOL flere end 2.300 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer mere end 50.000 feriehuse i 19 lande. NOVASOL A/S er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer. For yderligere information besøg www.novasol.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Gilleleje.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Gilleleje
  • Onsdag den 30. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Gilleleje

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Gilleleje over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i Gilleleje over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1