Få ansvar for den daglige cleaning service som Tilsynsførende i Fredercia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at gøre ISS til verdens bedste servicevirksomhed og sætte standarden for serviceleverancer inden for cleaning? Så ISS søger en tilsynsfunktionær, der skal medvirke til, at der ydes en stabil kvalitet, der er i trit med kundens ønsker og behov

Et job med udviklingsmuligheder og ansvar
ISS søger en tilsynsfunktionær til vores kunde i Fredericia, der er en del af en stor landsdækkende kontrakt. Jobbet er en kombineret stilling af manuelt rengøringsarbejde og tilsynsopgaver. Det betyder, at du, med reference til Service Manageren, både skal tage del i den daglige rengøring og hovedrengøring samtidig med, at du skal føre tilsyn med resten af teamet. Derved bliver du ansvarlig for, at teamet leverer den standard og kvalitet, der er aftalt med kunden.

Vi kan tilbyde dig et job, hvor du udover ansvaret for kvalitetssikring af teamets serviceleverance, også skal håndtere sygdom og planlægge ferie for serviceteamet. Du bliver også ansvarlig for opgaver i forhold til intern support, som blandt andet dækker over nøglehåndtering og papiropfyldning i kopirum.

Da du sammen med dine kolleger har ansvaret for, at I når de daglige gøremål, skal du være indstillet på ind imellem at yde en ekstra indsats og være fleksibel, i forhold til mødetid under ferie og sygdom.

Er du ISS nye tilsynsførende?
Som vores nye tilsynsførende ser vi gerne at:

Du har erfaring med rengøring samt ledelsesansvar fra tidligere jobs. Dette vil absolut være en fordel men ikke et krav.

  • Du er proaktiv og ikke bange for at træffe beslutninger samt tage nye initiativer.
  • Du brænder for at skabe resultater, og forstår vigtigheden af opnåelsen af resultater.
  • Du er omhyggelig og detaljeorienteret, når det kommer til at levere, og du følger altid op på både medarbejdere og kunder.
  • Du har et øje for at planlægge ned i mindste detalje, og du er i stand til at kunne eksekvere på din planlægning.
  • Du er meget serviceminded, samt altid er venlig og imødekommende over for både kolleger og kunder.

Du har i din planlægning af arbejdet forståelse for at effektivisere arbejdet i forhold til omkostninger. Du behersker dansk i skrift og tale. Det er desuden en fordel, hvis du har IT-mæssige kompetencer. Det er et krav i stillingen at du har kørekort og kan opnå sikkerhedsgodkendes.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link inden den 31. juli 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Roberts via mail. [email protected]

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • København NV
  • Onsdag den 31. juli 2019

Lignende jobs

  • Reserve Housekeeper, Scandic Copenhagen

    Fri kontakt
    Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new Reserve Housekeeper at Scandic Copenhagen. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Reserve Housekeeper, Scandic CPH Strandpark

    Fri kontakt
    Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new Reserve Housekeeper at Scandic CPH Strandpark. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures.
    • Rengøringsassistent
    • Kastrup
    Få mere info
  • Weekend Housekeepers/Students, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new housekeeper at Scandic Falkoner. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistenter søges i Storkøbenhavn

    Bliv en værdsat medarbejder i vores team af rengøringsassistener, hvor du bidrager til at holde vores kunders lokaler rene og indbydende! Vi søger rengøringsassistenter, der er klar til at ta..
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i København NV over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 6
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6