TILSYNSFØRENDE RENGØRINGSTEKNIKER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

VORES SERVICETEAM HAR TRAVLT
Trives du i en hverdag med mangeartede opgaver i en virksomhed hvor vi sammen er stærkest og hvor vi struktureret navigerer i hverdagens opgaver?

Vi søger en kollega, som kan være med til at sikre udførelse af opgaverne i vores afdelinger med ejendomsservice, rengøringsservice, kantineservice og vinduespolering, til vores kunder beliggende i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

ARBEJDSOPGAVERNE
Vil være på tværs af vores afdelinger, hvor du med reference til vores kvalitetsansvarlige, skal sikre at vi har en høj kvalitet i vores arbejdsopgaver. Det er din fornemmeste opgave, at supportere og motivere vores medarbejdere, så de på en professionel måde udfører opgaverne hos vores kunder, og varetager kundernes interesse med en effektiv og professionel tilgang.

Herudover skal du deltage i vores ansættelsesproces, og videre i onboarding af nye medarbejdere, samt være med til praktisk opstart hos vores kunder, i samarbejde med Serviceteamet.

Din hverdag vil være travl men spændende, og du kan forvente at ca. halvdelen af dine arbejdsopgaver vil være med fokus på tilsyn og kvalitetskontrol, og den anden halvdel vil være med praktisk rengøring,oplæring og ad-hoc opgaver.

HVEM ER DU
Din tilgang til dit arbejde skal være præget af ordenssans, seriøsitet, et positivt sind, og du skal være proaktiv overfor både vores kunder og medarbejdere. Du formår at planlægge din arbejdsdag, og lader dig ikke slå ud, når planlægningen uden varsel må ændres.
Vi er villige til at lære fra os af vores store viden, men det forventes, at du er faglig stærk, har praktisk erfaring med rengøringsopgaver, og at du med din erfaring kan være med til at videreudvikle stillingen.

Vores Serviceteam er præget af god teamånd og godt humør, og det er vigtigt for os, at du også formår at skabe god stemning.
Du skal kunne begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale, og du skal have kørekort B.

SFG TILBYDER
Gode lønforhold, bil til rådighed i arbejdstiden, telefon, tablet, sundshedsforsikring og derudover kort til Tivoli og sidst men ikke mindst det bedste team af dygtige kollegaer.
Stillingen er på fuldtid fordelt på hverdage. Du skal dog være indstillet på, at der også kan være opgaver som skal udføres aften og weekend. Sådanne opgaver planlægges, så det passer ind i din hverdag.

HVEM ER SFG
Virksomheden har eksisteret siden 2002 og vi er i kraftig vækst.
Hos os er der højt til loftet og vi yder det bedste vi kan. Af den simple årsag, at vi kan lide det vi laver, og fordi vi alle nærer en respekt for det arbejde vi udfører, for hinanden som kollegaer og for vores kunder.
Vi er seriøse, men har også plads til hygge og vi tilbyder et godt og selvstændigt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for delvist at planlægge egne opgaver i samarbejde med Serviceteamet.

Lyder det som præcis din profil, så send straks din ansøgning til [email protected] og mærk din ansøgning "tilsynsførende rengøringstekniker"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • København V
  • Torsdag den 14. oktober 2021

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new housekeeper at Scandic Sluseholmen. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new part-time Night Shift Housekeeper at Scandic Spectrum. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new full-time Night Shift Housekeeper at Scandic Spectrum. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i København

    Fri kontakt
    Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new housekeeper at Scandic Falkoner. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i København V over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0