Rengøringstekniker søges til Hospice, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Vi søger en rengøringstekniker, der gennem rengørings- og serviceopgaver vil bidrage til, at patienter og pårørende får et godt ophold på hospice. Hospicet, Aalborg Universitetshospital, tager imod uhelbredeligt syge og døende patienter, som har behov for lindrende behandling og pleje på specialistniveau. Den lindrende behandling handler om at give patienter og pårørende så god livskvalitet som muligt gennem bl.a. medicin, familiesamtaler, fysioterapi, musikterapi, samtaler om liv og død, fred og ro, socialrådgiverbistand, omsorg for pårørende, psykologsamtaler, gudstjeneste og anden religiøs aktivitet, lækkerier fra køkkenet og meget andet.

Dit arbejde vil primært bestå rengøringsopgaver og derudover rydde af efter aftensmad i senvagter. Da Hospice er et hus med en særlig patientgruppe, kræver jobbet at du kan begå dig med patienter og pårørende som er i sårbare og svære situationer samt at du kan tilpasse dine arbejdsopgaver herefter. Du vil blive en del af et team på i alt tre rengøringsteknikere, under Rengørings- og Serviceafdelingen på Aalborg Universitetshospital, som varetager rengørings- og serviceopgaver på alle hospitalets matrikler og er omkring 400 medarbejdere.

Stillingen er ledig til besættelse per 1. feb. og på gennemsnitligt 37 timer ugentligt. Dine vagter kører efter et fastlagt vagtrul, hvor der skiftevis er uger med tidligvagter og uger med senvagter samt weekendvagter hver tredje weekend.

Tidligvagter: kl. 06.00-14.00
Senvagter: kl. 12.00-20.00
Hver 8. weekend: kl. 12.45-20.00

Vi søger en medarbejder, der:
- er mødestabil
- har sans for kvalitet i udførelsen af rengørings- og serviceopgaver
- har erfaring med rengøring som fag
- er serviceminded over for øvrige faggrupper på hospice
- kan lide at arbejde selvstændigt, men samtidig er god til at koordinere arbejdsopgaver med andre
- kan begå sig blandt patienter og pårørende i svære situationer

Vi forventer, at du har følgende faglige kvalifikationer:
Er uddannet rengøringstekniker og/eller har 3-5 års relevant erhvervserfaring.

Gode danskkompetencer er påkrævet, både skriftlig og mundtligt. Det behøver ikke at være perfekt, men du skal kunne samarbejde med dit team, øvrige faggrupper og tale med patienter og pårørende. Dertil skal du kunne læse og forstå arbejdsplaner og hygiejneinstrukser på dansk.

Det forventes, at ansøger løbende deltager i relevante kurser/efteruddannelse. Hvis du ikke er uddannet, er det et krav, at du er kompetenceafklaret fra AMU i forhold til rengøringsteknikeruddannelsen, og er villig til at tage uddannelsen ved første given lejlighed.

Rengørings- og Serviceafdelingen arbejder for at have et faglært personale. Ved ansættelsesstart afvikles et introduktions-/undervisningsforløb, hvilket kvalificerer dig til at kunne varetage jobbet samt giver indsigt i hvilke krav, der stilles til rengøring og madhåndtering på Aalborg Universitetshospital. Det er et krav at du løbende deltager i kurser/efteruddannelse om mad - og rengøringsfaglige emner. Derudover er det et krav, at du følger de til enhver tid gældende retningslinjer for Region Nordjylland samt Rengørings- og Serviceafdelingens krav.

Vi forventer, at du har følgende personlige kvalifikationer
At du har lyst og evner til at indgå i samarbejdsrelationer med de øvrige faggrupper og kollegaer. Skal kunne identificere sig med afdelingens og hospitalet værdier ITOP: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme - og du skal være loyal overfor beslutninger truffet i afdelingen.
Derudover lægger vi som afdeling vægt på:
  • Kvalitet i opgaverne
  • Samarbejde
  • Omstillingsparathed
  • Patienten i centrum


Mødedeltagelse
Du forventes at deltage i teammøder og personalemøder.

Arbejdet er organiseret i Teams
Sammen med det øvrige team skal du vurdere og realisere de bedst mulige løsninger i forhold til rengørings- og serviceopgaverne.

IT
Vi forventer, at du holder dig opdateret med viden og information i afdelingen. Kravet er, at du læser din mail mindst 1 gang om ugen.

Vores afdelings profil
Vi er en tværgående afdeling på Aalborg Universitetshospital. Vi leverer rengøring som vores kerneydelse, men har ligeledes opgaver indenfor plejeservice, afdelingskøkken- og linnedfunktionen.

Vi kan som arbejdsplads tilbyde dig
Vi har en faglig ambition om, at det vi arbejder med, bidrager positivt til Patientens Team/Sikkert Patientflow.
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og en høj grad af faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for deres opgaver. Vi lægger vægt på at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden.

Vi forventer at afholde samtaler til stillingen uge 3/uge 4. Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte.

Ansøgninger modtages ikke på mail.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Nørresundby
  • Torsdag den 14. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1