GTS Rengøring og Service søger vinduespudsere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Kan du arbejde selvstændigt og elsker du at pudse vinduer? Så skynd dig at sende os en ansøgning.

Vi søger 2 servicemindede vinduespudsere til vores team til at klare vinduespudsning, samt rykke ud til akutte rengørings-, afrensnings- og flytteopgaver på vores bosteder og kontorlokaler, som ligger i Odsherred, Holbæk og Sorø.

Erfaring indenfor vinduespudsning er et plus, men ikke et krav.

Vi leder efter dig, der:

  • Er ansvarsfuld, stabil og fleksibel
  • Er i stand til at arbejde selvstændigt
  • Har kørekort kategori B og kan fremvise straffeattest
  • Kan tale og læse dansk og/eller engelsk

Vi kan tilbyde:

  • En dynamisk hverdag med frihed under ansvar
  • At blive en del af stærkt team af rengøringsfolk
  • Mulighed for selv at planlægge din arbejdsdag
  • Løn efter kvalifikation
  • Firmabil til brug i forbindelse med opgaverne

Ansøgning og ansættelse:

Du bliver fastansat i en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdertider indenfor normal arbejdstid eller efter nærmere aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jesper Salkvist på +45 81 88 83 86 på hverdage mellem kl. 8-16.

Vi anvender elektronisk rekruttering, og modtager derfor ikke ansøgninger via mail eller fysisk post. Du finder ansøgningslinket i bunden af opslaget.

Vi kalder løbende ind til samtale, så skynd dig at ansøge, hvis du er interesseret i jobbet.

GTS Rengøring og Service hører under REBOA, som er en del af Koncernen Gran Recovery and Health
Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag.

Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening
Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber.
Vores erfaring er, at det virker, og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtig brug af resurser og socialt ansvar.

En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverdenen. Vi plejer at sige, at ”sammen kan vi mere”, og det, synes vi, forpligter.

Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 350 medarbejdere, fordelt på 5 selskaber:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.

På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største, private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg, Vordingborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes også Granhus Kvindekrisecenter.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

Under REBOA ligger også GTService ApS som rummer både vagtselskab, der yder kriseberedskab til vores botilbud, vores vikarkorps og rengøring.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.

Se mere om vores virksomheder og andre ledige stillinger på vores Jobside her: https://gran-rh.career.emply.com/ledige-stillinger

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 20. marts 2022

Lignende jobs

  • Serviceassistent til Vestsjælland søges

    Serviceassistent til Vestsjælland søges til opstart hurtigst muligtElsker du at give god service og sætter du en ære i at levere et ordenligt stykke arbejde? -Så er du måske den, vi søger!Her tilby..
    • Rengøringsassistent
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Rengøringsassistent til Vestsjælland

    Rengøringsassistent til VestsjællandVi søger en dygtig rengøringsassistent til at indgå i et team i Vestsjælland. Vi har brug for en person, der kan levere høj kvalitet i rengøringen af både erhver..
    • Rengøringsassistent
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Rengøringspersonale søges til Vestsjælland.

    Rengøringspersonale søges til VestsjællandEr du passioneret omkring rengøring og ønsker en stabil arbejdsplads med gode arbejdsforhold? Så er det dig, vi søger! Vi tilbyder en virksomhed, der værds..
    • Rengøringsassistent
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Fuldtidsservicemedarbejder til Ejendomsservice i R...

    Bliv en del af [xxxxx], en virksomhed med over 55 års erfaring i branchen. Vi prioriterer kvalitet og er stolte af vores arbejde. Vores team nyder gode arbejdsforhold med fokus..
    • Rengøringsassistent
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i Nykøbing Sjælland over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 2
18. august 2024 4
17. august 2024 4