Køkken- og rengøringsassistenter til skolehjem og kursuscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Køkken- og rengøringsassistenter til skolehjem og kursuscenter

Syddansk Erhvervsskole søger to køkken- og rengøringsassistenter til SDE Campus One, Odense - Skolehjem og kursuscenter. Vi er 18 medarbejdere på skolehjemmet og har gennemført betydelige udvidelser og moderniseringer – senest et nybyggeri med 75 værelser og fede faciliteter: endnu højere klatrevæg og tagterrasse med mulighed for afslapning og boldspil i 6. sals højde.

Skolehjemmet er et tilbud med bolig og forplejning under skoleophold til elever med lang transporttid fra deres faste bopæl til undervisningsstedet på Syddansk Erhvervsskole. I kursuscentret afholder vi eksterne og interne kurser med op til 80 deltagere.

Vi har fællesfaciliteter med bl.a. it-lokale, E-sport, fitness-tilbud, multibane, billard, dart og opholdsstuer – i det hele taget et attraktivt miljø til lektier og fritidsaktiviteter både udendørs og inde. Vi er kendte for det gode køkken, hvor vores kokke og køkkenassistenter sørger for elevernes daglige måltider og forplejning til kursister.

Sundhed, grøn profil og ernæringsrigtig kost sætter et tydeligt præg på hverdagen og udviklingen af vores skolehjem. Vi lægger vægt på de gode råvarer i køkkenet og sætter rammer for idræt og motion som tilbud til skolehjemmets beboere i deres fritid.

Jobbet

Du indgår i teamet, der varetager den daglig rengøring af fællesområder og faciliteter samt slutrengøring af værelser ved afrejser.

Desuden servering af menuer til elevernes daglige aftensmåltider samt frokostserveringer for kursister. Vi tilbereder det meste fra bunden og meget bevidste om valg af råvarer. Når vi frister med kage, er det hjemmebag og det samme gælder vores brød. På hverdage serverer vi aftensmad for ca. 250 beboere og har typisk 50 gæster til frokost og mellemmåltider.

Ansøgerprofil

Vi forventer, at du

  • har erfaring fra tilsvarende job
  • arbejder selvstændigt og initiativrigt
  • er vant til at planlægge arbejdsgange med fokus på hygiejne
  • kan lide at være i kontakt med mange unge elever og voksne kursister hver dag

Ansættelse

Stillingerne er på fuldtid med løn, pension og ansættelse i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten med tilhørende organisationsaftale mellem Finansministeriet og 3F – Fagligt Fælles Forbund. De to stillinger er med tiltrædelse hhv. snarest og den 1. oktober. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

Send din ansøgning viawww.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 4. august 2019. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 32/33.

Arbejdsstedet er på Blangstedgårdsvej 1B, 5220 Odense SØ. Arbejdstid er mandag til fredag i vagtplan mellem kl. 05.00 og kl. 20.00.

Yderligere oplysninger

Kontakt skolehjemsinspektør Claus Trasbo på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Odense SØ
  • Søndag den 04. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 1
21. august 2024 1