Engageret Tilsynsførende søges til eftermiddag og aften deltids

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Ansvarlig tilsynsførende af rengøring søges til kunder i og omkring østjylland Vi søger en ansvarlig og grundig tilsynsførende til at føre tilsyn samt oplære assistenter i rengøringsteknikker, produkter mm. så det er vigtigt du har erfaring inden for branchen.

Har du kunder og kolleger i fokus? Palmgren Erhvervsrengøring kan tilbyde dig et job, hvor du med din ansvarlighed samt faglig viden skal føre tilsyn hos kunderne og sikre at medarbejderne trives og altid yder deres bedste, Du vil blive en del af et team med to andre tilsynsførende. Dine arbejdsopgaver er fordelt mellem rengøringsarbejde og tilsynsopgaver.

Du vil derfor indgå i både udførelsen af den daglige serviceleverance, samt varetage ledelse og tilsyn af medarbejdere. Det er din fornemmeste opgave at supportere og motivere kollegerne, så de varetager opgaverne og kundens interesser så effektivt og professionelt som muligt.

Du bliver, i stillingen som tilsynsførende, også ansvarlig for at lede og motivere medarbejdere, samt medvirkende til optimere den daglige rengøringsleverance. Du vil blandt andet stå for introduktion ved opstart af nye medarbejdere, instruktion i anvendelse af rengøringsmidler, arbejdsmetoder, kvalitetssikring mm.

Vejen til succes i lige netop dette job er evnen til at være en ægte teamplayer og samtidig have lysten til at udvikle sig i takt med de opgaver, som du vil møde i jobbet.

Du kommer til selv i samarbejde med din driftleder at tilrettelægge din arbejdstid i forhold til de kunder du får tildelt inden for tidsrummet fra kl. 16:00 - 22:00 Dette betyder at du kan vælge i nogle dage at arbejde i dagtimerne, og andre dage i ugen at arbejde om eftermiddagen og aftenen.
Da du skal føre tilsyn på mere end en lokation, vil din arbejdsdag være præget af en del kørsel. Du får derfor ved ansættelse, stillet en gulpladebil til rådighed og udleveret en mobil.

Du er grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst Kan du sige ja til følgende? Så er du måske den rette kandidat til stillingen:

  • Fleksibel, omstillingsparat, og kan lide at have mange bolde i luften
  • Mødestabil og kvalitetsbevidst
  • Positiv, engageret og motiverende
  • Villig til at yde en ekstra indsats når det kræves
  • Har gode kommunikations- og formidlingsevner på dansk, både i tale og på skrift
  • Det er ikke et krav, men et plus hvis du kan kommunikere på engelsk

Det er et krav for ansættelse, at du har kørekort B, kan fremvise en straffeattest.

Når du bliver en del af Palmgren Erhvervsrengøring kommer du ind i en solid virksomhed hvor alle hjælper hinanden, og der ikke er langt til en hjælpende hånd.
vi ønsker at yde en personlig indsat overfor vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen

Ansøgning Send din ansøgning med vedlagt CV til [email protected] Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst Dennis F. Rasmussenmobil: 2910 5919 eller mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Risskov
  • Torsdag den 21. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sanitør søges

    Bliv en del af vores team- Bliv sanitør i ÅrhusVi søger en sanitør til vores team! Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.For at se den fulde annonce og..
    • Rengøringsassistent
    • Egå
    Få mere info
  • Elev som rengøringstekniker eller serviceassistent...

    Til ARoS’ rengøringsafdeling søger vi en engageret og selvstændig elev. Hos os bliver du en del af en spændende arbejdsplads, hvor rengøring er mere end rengøring. Vores rengøringsafdeling best..
    • Rengøringsassistent
    • Århus
    Få mere info
  • Afløser (rengøring) - Aarhus

    Afløser til rengøringsopgaver - AarhusI Kongsvang søger vi en dygtig afløser til rengøringsopgaver på lokation centralt i Aarhus. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem .
    • Rengøringsassistent
    • Århus
    Få mere info
  • Erfaren rengørings personale søges

    Erfaren rengørings personale søges. Skal kunne tale dansk. Tidsrum 6.00 - 11.00. Timeløn til start 152.00 kr. Engageret, mød stabil, smilende, service mindede. Minimum 2 års erfaring som rengørings..
    • Rengøringsassistent
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i Risskov over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1