ISS søger to tilsynsførende til natrengøring af S-Tog i Storkøbenhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Job description:

Ansøgningsfrist: d. 25. september 2022

ISS søger to tilsynsførende med arbejdssted i Storkøbenhavn til at føre tilsyn med rengøringen af tog.

Arbejdstiden er fra kl. 22:00 til 06:00 med en ugentlig turnus på 4 arbejdsdage og 2 fridage – weekendarbejde vil forekomme. Det bliver til i alt 34 timer om ugen.

Kvalitetssikring hos kunderne

Som tilsynsførende deltager du i selve rengøringen af tog og indgår i ledelsesteamet. I natholdsstillingen varetager du ledelse for ca. 40 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver er ligeligt fordelt mellem udførende rengøring og ledelsesopgaver. Din vigtigste ledelsesopgave er at lede og motivere medarbejderne, så de varetager opgaverne og kundens interesse effektivt og professionelt.

Du planlægger og koordinerer den daglige rengøring, står for introduktion og instruktion af nye medarbejdere i anvendelse af rengøringsmidler, arbejdsmetoder, ergonomi samt kvalitet.

Det er dit ansvar at sikre høj kvalitet og god service overfor kunden, som du dagligt er i kontakt med.

Vejen til succes i jobbet er evnen til at være en sand teamplayer og samtidig have lysten til at udvikle dig i takt med opgaverne. Arbejdet foregår på baneterræn, hvor der er vigtige sikkerhedsforanstaltninger at overholde. Reglerne vil du lære at kende som en del af din introduktion.

Serviceminded leder med gode formidlingsevner

  • Du har erfaring med ledelse og er vant til at arbejde i et miljø, hvor tonen er uformel og direkte. Som leder har du menneskekendskab og forstår, at enhver situation kræver en tilpasset lederstil, da ingen medarbejdere eller opgaver er ens.
  • Du har empati og forståelse for dine medarbejdere men evner at skære igennem, når der er behov for det. ISS er en servicevirksomhed, og du har en del kundekontakt i din hverdag, derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og trives i et job med en stor kontaktflade.
  • Samtidig har du gode formidlingsevner skriftligt og mundtligt, og du formår at kommunikere på alle niveauer i organisationen.
  • Vi lægger stor vægt på en fri omgangstone, og at du er ærlig og har et godt humør. Samtidig forventer vi, at du er fleksibelt indstillet i forhold til dine arbejdstider ved ferie og sygdom.
  • Du taler og skriver dansk, er en erfaren bruger af Office pakken og har kørekort til bil.
  • Din hovedarbejdsplads vil være i Taastrup, men med skiftende tilsyn i Storkøbenhavn.

Lidt om os

ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.

Hvis det bliver dig, der skal være en af vores nye kollegaer, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, så upload din ansøgning via linket inden den 25. september 2022.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt vores Service Manager, Kim Strømmenmail: [email protected].

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Ingen
Work experience: 2-3 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Taastrup
  • Mandag den 26. september 2022

Lignende jobs

  • Reserve Housekeeper, Scandic CPH Strandpark

    Fri kontakt
    Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new Reserve Housekeeper at Scandic CPH Strandpark. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures.
    • Rengøringsassistent
    • Kastrup
    Få mere info
  • Weekend Housekeepers/Students, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new housekeeper at Scandic Falkoner. We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures.
    • Rengøringsassistent
    • København
    Få mere info
  • Rengøringassistent Afløser

    Rengøringsassistent søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Rengøringsassistent
    • Taastrup
    Få mere info
  • Servicemedarbejder til rengøring i Hellerup

    Kom og vær en del af et stærkt team i vores afdeling for daglig rengøring, med de bedste og mest hjælpsomme kolleger og ledere i branchen. Vores kunder er tilfredse og vi er stolte af vores ar..
    • Rengøringsassistent
    • Hellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2