Rekrutteringsfirma

Rengøringsassistent til erhverv 12 timer om ugen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Vi søger en struktureret og grundig rengøringsassistent til rengøring af større erhvervslokaler 12 timer om ugen. Som rengøringsassistent er det din opgave at sikre, at vores lokaler fremstår pæne og ryddelige over for kursister, erhvervskunder og virksomhedens egne medarbejdere.

Om jobbet


Som rengøringsassistent skal du udføre rengøring og lettere oprydning af vores lokaler i Viby J. Der er tale om større erhvervslokaler i to etager, der blandt andet tæller undervisningslokaler, grupperum, kontorer, trappeopgang, køkken og toiletter. Lokalerne bruges typisk af 8-10 medarbejdere om dagen samt skiftende hold af kursister.

Vi forventer, at du kan fordele de 12 timer om ugen på tre faste ugedage uden for normal kontortid. Vi ser gerne, at det er søndag, tirsdag og torsdag. Her skal du gå frem efter en rengøringsplan, som vi tilrettelægger i fællesskab med dig.

Din profil


Det er vigtigt, at du er mødestabil og kan arbejde struktureret efter rengøringsplanen. Det er også vigtigt, at du har øje for detaljerne, så lokalerne fremstår professionelle over for vores besøgende, herunder kunder fra erhvervslivet. Du må gerne være berettiget til fleksjob, men det er ikke et krav.

Vores nye rengøringsassistent skal:

  • Have erfaring med og forstand på rengøring

  • Være i tilstrækkelig god form til at varetage trappevask og vinduespudsning

  • Være ansvarsbevidst og mødestabil

  • Tale og forstå dansk


Vi forestiller os, at du er den type person, der naturligt spotter, hvor der trænger til oprydning, og hvornår planter mangler vand. Du vil blive en del af en hyggelig virksomhed med et stærkt team af medarbejdere, hvor vi er fælles om at skabe den gode stemning i hverdagen.

Det praktiske


Løn efter overenskomst.

Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt, hvis du er interesseret i stillingen. Du ansøger gennem vores online rekrutteringssystem og vil blive bedt om et CV og en skriftlig ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter i Viby J over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1