VIKING søger Business Analyst til Service Excellence

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

JOIN VIKING – and become a lifesaver


Har du en særlig forståelse og nysgerrighed for tal og store mængder data? Kan du se potentialet og mulighederne i at visualisere komplekse datasæt, så strategiske beslutninger træffes ud fra en datadrevet mindset?

Trives du med ansvar og vil du være med til at øge performanceniveauet for VIKINGs globale serviceforretning gennem datadrevet compliance?

Hvis JA, kan det være dig, vi søger som Business Analyst til Service Excellence.

Det er en enestående mulighed, hvor du kan se frem til at blive del af en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien.

Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os - VIKING’s mission er at beskytte og redde menneskeliv - og vores udstyr anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Bliv en del af VIKING
Som Business Analyst, skal du ’bygge bro’ mellem serviceforretningens vigtigste IT platforme. Derudover konvertere operationel data om til visuelle performance- og controlling dashboards, med målet om øget transparens, der internt skal styrke VIKINGs effektivitet samt højne vores leveringsevne og kundetilfredshed.

Du vil få en bred kontaktflade i vores internationale organisation og på daglig basis, vil du interagere med ledere i serviceforretningen samt supportere dem i at forbedre performance, gennem øget fokus på data.

Med base på hovedkontoret i Esbjerg vil du indgå i Global Service-divisionen og få reference til Service Excellence Manager. Service Excellence-afdelingen understøtter VIKING’s servitization-strategi, hvor vi gennem forandring og forankring arbejder med at optimere den gode kundeoplevelse samt at effektivisere og strømline servicerelaterede arbejdsgange for globale planlæggere og teknikkere.

Service Excellence er kompetencecenter for administrative og IT-tekniske serviceprocesser. Vi har et særligt digitalt drive og forbedrer samt strømliner processer og systemer ved at digitalisere og automatisere - med øget fokus på af udnytte data og sikre compliance, ved brug af applikationer og platforme.

Karakteristisk for afdelingen er, at vi både arbejder tværorganisatorisk mellem afdelinger i servicedivisionen og på hovedkontoret, men også mod VIKING’s datterselskaber og vores global servicenetværk.

Teamet består af 8 dedikerede kollegaer - specialister, projektledere og studentermedhjælpere. Der er god energi og en uformel arbejdskultur. Vi har en stærk holdånd, hvor ordentlighed, fællesskab og faglighed kendetegner vores arbejdsstil.

Af opgaver kan nævnes:

  • Ansvar og ejerskab af service datasæts
  • Ansvar og ejerskab af Power BI rapporter og apps. Herunder varetage udvikling, implementering og vedligehold
  • Agere bindeled mellem IT og serviceforretning, samt repræsentere Global Service i Business Intelligence fora internt i VIKING
  • Strømline og automatisere KPI’er på tværs af Global Service divisionen
  • Biddrage til at skabe transparens og øget dataforståelse, herunder support og træning af brugere (eksempelvis service managere)

Du må forvente 10-15 globale rejsedage årligt.

Vi sørger naturligvis få en grundig introduktion, og når du er kommet godt om bord, har vi fokus på udvikling af både faglig og personlig karakter.

Din profil
Den ideelle person har erfaring med udvikling af rapporter og apps i Power BI og kommer gerne fra en lignende stilling, hvor forbedret performance samt resultater er blevet skabt via øget fokus på data og transparente processer.

Vi forestiller os, at du har en længere videregående uddannelse, hvor kvantitative analyser og undersøgelser har været i højsæde. Er du nyuddannet med relevant erhvervserfaring fra praktikperioder eller studentermedhjælperjobs, hører vi også gerne fra dig.

Arbejdsmæssigt trives du med at sætte dig ind i komplekse forretningsmiljøer med tilhørende datasæt. Du skal være pragmatisk, undersøgende og vedholdende, så selv de mest vanskelige kombinationer af data kan omdannes til visuelt og letforståeligt materiale.

Du er god til at kommunikere og samarbejde på alle niveauer - på tværs af en global, multikulturel organisation.

På det personlige plan er du engageret og målrettet. Initiativ og selvstændig beslutningstagen, er ligeledes en naturlig del af din arbejdsstil, hvorfor det at skabe resultater og opnå succes, ligger dybt i dit DNA.

Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med:

  • Excel – med særlige kompetencer for formler og koder
  • Power BI – rapporter, workspaces og apps
  • Power Point – visuel præsentation af data
  • Microsoft 365

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder i både dansk og engelsk.

VIKING tilbyder
Vi tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

I VIKING har vi en stærk kultur og giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en international organisation.

Derudover tilbyder vi:

  • Fokus på trivsel, arbejdsglæde og work-life-balance
  • En god sundhedsforsikring
  • Rabatordning til lokale butikker
  • En aktiv personaleforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer

Vi har en fleksibel tilgang til hjemmearbejde, der aftales på individuel basis inden for rammerne i stillingen samt gældende politik.

… fik vi nævnt, at vi har Esbjergs bedste kantine? Og at adgang til eget fitnesscenter samt gratis massage og fysioterapi også er en del af pakken hos VIKING?

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen og behandles naturligvis fortroligt. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks.

Tiltrædelse er snarest muligt.

For yderligere information: www.VIKING-life.com

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner, People & Organization Jane Simonsen på mobil +45 2542 8269.

JOIN VIKING - YOUR CAREER IS SAFE WITH US


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor

Statistik over udbudte jobs som revisorer

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
28. september 2024 252
27. september 2024 261
26. september 2024 271
25. september 2024 266
24. september 2024 259
23. september 2024 267
22. september 2024 264
21. september 2024 264
20. september 2024 266
19. september 2024 264
18. september 2024 258
17. september 2024 258
16. september 2024 252
15. september 2024 255
14. september 2024 259
13. september 2024 256
12. september 2024 247
11. september 2024 255
10. september 2024 245
9. september 2024 247
8. september 2024 248
7. september 2024 248
6. september 2024 255
5. september 2024 251
4. september 2024 249
3. september 2024 261
2. september 2024 270
1. september 2024 250
31. august 2024 258
30. august 2024 261
29. august 2024 253