Revisor søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Borup

Revisor søges til Mette Thomas Revision

Brænder du for at arbejde med tal, og har du erfaring med regnskabs- og revisionsbranchen? Er du træt af lange arbejdsdage og alt for mange overarbejdstimer, og vægter du work-life-balance højt? Hvis ja – så er det netop dig, vi søger.

Hos Mette Thomas Revision skal du indgå i et team på 7 personer, som er dygtige kolleger i alle aldre og med faglighed i højsædet. Der arbejdes struktureret og professionelt med alle aspekter af bogholderiet og regnskabsudarbejdelse. Vi er specialister i digitalisering og automatisering af processerne omkring bogføring og udarbejdelse af regnskaber.

Vi forventer at du har erfaring fra et revisionskontor, og kan arbejde selvstændigt med opgaver indenfor rådgivning, samt udarbejde regnskab, bogføring, afstemninger og momsopgørelse. Du vil få ansvaret for egne kunder, som har brug for din ekspertise til deres regnskab. Det vil foregå i tæt dialog med kunderne, og vi forventer derfor at du er god til at rådgive, og formår at opbygge en stærk og personlig kunderelation.

Vi er et team der løfter i flok, selvom der arbejdes selvstændigt. Det betyder at vi hjælpes ad med at nå deadlines, således alle kan nå deres opgaver og privatlivet kan hænge sammen. Vi vægter fokus på trivsel med plads til familieliv og fritidsinteresser højt.

Kvalifikationer og kompetencer:

Vi forestiller os at du er faglært inden for området og kommer med minimum 3 års erfaring som revisor/regnskabsassistent.

Derudover vægtes det højt, at:

  • Du har erfaring med E-conomic og Årsafslutning, Wolters Klüwer.
  • Du er selvkørende og selvstændig
  • Du tager ansvar
  • Du er struktureret og kvalitetsbevidst i din tilgang til dine arbejdsopgaver
  • Du har et højt serviceniveau, og du er god til at følge op på dine kunder og bevare den gode kunde relation.

Praktiske oplysninger:

Mette Thomas Revision tilbyder bogføring, regnskabsudarbejdelse, lønservice, analyse og rådgivning af små- og mellemstore virksomheder Klasse A og B virksomheder.

Vi arbejder i åbent kontormiljø, så det skal du kunne trives i, men det er naturligvis med respekt for hinanden og et normalt roligt miljø.

Vi prioriterer personlig udvikling, i form af kurser og uddannelse, uden at du mister balancen mellem arbejdsliv og privatliv.

Mette Thomas Revision har en flad struktur, og du er tæt på ledelsen med kort vej fra idé til handling. Derudover har vi en humoristisk og respektfuld omgangstone, med fokus på at skabe en sund og god arbejdsplads. Vi har frokostordning og prioriterer et par udflugter om året, hvor vi oplever sjove ting sammen.

Løn forhandles ud fra erfaring og kvalifikationer.

Arbejdsplads er i Borup.

Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale og fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat til stillingen.

Søg jobbet:

Kan du se dig selv i ovenstående, ser vi frem til at høre fra dig.

Send venligst CV og motiveret ansøgning til [email protected]

Lidt om os!

Vi er et revisionsfirma med mange års erfaring. Vi fokuserer på at være på forkant med udviklingen, med praktiske værktøjer, viden, information, kurser, kendelser og nye regler.

Vi laver alt indenfor regnskab og revision, både på vores kontor, hvor der er mulighed for at få bogført, få ordnet lønninger for kundens medarbejdere og få udarbejdet regnskab og selvangivelse.

Vi har endvidere mulighed for at komme til vores kunde, hvis det er mest hensigtsmæssigt.

Mette Thomas Revision er en del af Radix ApS, virksomheden består i alt af 18 personer, hvor revisionsdelen er på 7 personer. Radix leverer ydelser og service til små- og mellemstore virksomheder og har specialiseret sig i institutioner, hvor vi leverer bogføring, budgettering, vikarservice, og andre relevante ydelser for området.

Vores engagement og erfaring sikrer vores kunder, en god og fuldendt service. Se også vores hjemmeside www.mettethomas.dk og www.Radixadm.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c8672d25)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Borup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Borup
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

  • Revisor i Roskilde

    Revisor søges til moderne revisionsfirma [xxxxx] er på udkig efter en engageret og selvstændig revisor til at styrke teamet hos et succesfuldt revisionsfirma i vækst. Vi søger en kandidat, d..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Revisor i Roskilde

    Revisor søges til moderne revisionsfirma Job-Link er på udkig efter en engageret og selvstændig revisor til at styrke teamet hos et succesfuldt revisionsfirma i vækst. Vi søger en kandidat, der..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info
  • Revisor i Ringsted

    Vi tilbyder udviklende og fleksible rammer i et moderne og levende revisionshus. Som revisor i vores revisionsforretning tilbyder vi dig en udviklende karriere, hvor der er fokus på et godt arbejds..
    • Revisor
    • Ringsted
    Få mere info
  • Revisor i Roskilde

    Unik karrieremulighed indenfor Public Audit hos BDO (revision til det offentlige)Til BDO’s kontor i Roskilde søger vi en ambitiøs SR, der drømmer om en unik karriere indenfor Public Audit. Du f..
    • Revisor
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Borup

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Borup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Borup over tid

Dato Alle jobs som revisorer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0