Reg. Revisor - Brønderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Kan du levere løsningsorienteret rådgivning? Og har du en bred viden om regnskab og skat? Til LandboNords ØkonomiRådgivning søger vi en ny økonomikonsulent til rådgivning af vores mange spændende små og mellemstore landbrugskunder

Økonomikonsulent i LandboNord
Du kommer som økonomikonsulent til at yde rådgivning til egen kundeportefølje, hvor du bliver kundens primære kontaktperson på økonomirådgivning i LandboNord. Din kundeportefølje omfatter små og mellemstore landbrugskunder samt andre erhverv.

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en unik position i markedet som digitalt førende, hvorfor du som økonomikonsulent bliver en del af en digital hverdag, hvor vi løbende digitaliserer og udvikler vores interne arbejdsgange. Du bliver som økonomikonsulent en del af et stærkt fagligt miljø, hvor rådgivningen til kunden leveres på et højt niveau.

Vi tilbyder dig spændende rådgivningsopgaver, hvor vi i et kompetent og engageret rådgivningsteam skaber resultater gennem en fælles indsats. Vi er et stort team, hvor der er fokus på samarbejde og levering af det rigtige produkt til kunden. Vi er et team, hvor sociale relationer vægter højt, hvilket giver et uformelt arbejdsmiljø.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Skatterådgivning, særligt om virksomhedsordningen og kapitalafkastordningen

  • Økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance

  • Rådgivning vedrørende ejer- og generationsskifte

  • Rådgivning om digitale produkter

  • Salgsopgaver til eksisterende samt nye kunder

Faglig kompetent og imødekommende konsulent med kundetække
Det er vigtigt for os, at du leverer rådgivning på et højt fagligt niveau med engagement og troværdighed, når du som betroet medarbejder rådgiver vores kunder.

Vi søger en kollega, der har solid erfaring med rådgivning af personligt ejede virksomheder og stor viden om reglerne i virksomhedsordningen. Du formår at sætte dig ind i kundens forretning, behov og ønsker samt yde en velkvalificeret rådgivning, der giver værdi for kunden. Du har et skarpt blik for salg og udvikling, hvor du afdækker kundernes behov og omsætter dem til konkrete løsningsforslag for både eksisterende samt nye kunder.

Du har sandsynligvis en regnskabsmæssig uddannelse på HD-niveau eller er godkendt revisor, og du har som minimum fem års erfaring med økonomisk rådgivning fra en revisions- og rådgivningsvirksomhed eller en landboforening. Det er vigtigt, at du har interesse for landbrugserhvervet, da dine kunder vil være landbrugsvirksomheder eller have landbrugsrelateret produktion.

LandboNord har en solid plads i rådgivningsbranchen
LandboNord er en rådgivningsvirksomhed, som beskæftiger ca. 230 medarbejdere. Vi er kendte for at nytænke og udvikle nye produkter og rådgivningsydelser, som giver værdi for vores kunder. Vi har succes, fordi vi driver en professionel rådgivningsvirksomhed, hvor medarbejderne sammen med kunden arbejder målrettet og fokuseret på at skabe resultater for kundens virksomhed.

LandboNord rådgiver landbrugsvirksomheder og selvstændige erhvervsdrivende inden for alle typer af erhverv. Vores største kundegruppe er landbrugskunder. Vi tilbyder ”full-line” rådgivning primært til landbrug samt andre erhverv, hvor vi tilbyder alt fra skat og driftsrådgivning til HR, jura og IT-rådgivning. I tilknytning hertil driver vi et ejendomsmæglerselskab.

Med LandboNords digitale løsninger indenfor økonomistyring får kunderne topmoderne og effektiv økonomistyring af virksomheden via professionel og overskuelig præsentation af økonomi og nøgletal.

Hovedkontoret ligger i Brønderslev. Derudover har vi afdelinger i Fjerritslev og Randers. Vi søger en økonomikonsulent til kontoret i Brønderslev.

Attraktive ansættelsesforhold
Vores medarbejdere er vigtige for os. Vi fokuserer på den langsigtede medarbejdertilknytning. Derfor tilbyder vi udvikling og uddannelse i et fleksibelt ansættelsesforhold. Desuden vil du opleve en selvstændig arbejdsdag i et uformelt og kollegialt miljø. Yderligere tilbyder vi dig attraktive personalegoder.

Send os din ansøgning
Nu ved du lidt om os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Reg. Revisor Majbritt N. Kristensen på tlf. 2149 2435 eller økonomikonsulent Søren Skriver på tlf. 2040 3106.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Du søger stillingen ved at registrere dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade CV og ansøgning via LandboNords hjemmeside www.landbonord.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Brønderslev
  • Tirsdag den 14. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som revisorer
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2