Rekrutteringsfirma

revisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

På vegne af vores kunde Augusta/Baagøe Schou Statsautoriseret Revisionsaktieselskab søger Randstad en ansvarsbevidst og udadvendt revisor med erfaring inden for revisions- og rådgivningsopgaver i SMV-segmentet.

Beskrivelse


Styrken hos Augusta/Baagøe Schou er engagerede og dygtige medarbejdere, som har fokus på værdiskabende rådgivning og på at give nærværende kundeoplevelser. De lægger stor vægt på, at arbejdet, både fagligt og socialt, er levende og inspirerende. Virksomheden har fokus på at tilføre kunden værdi og fortsat udvikling og vægter at være en proaktiv, involveret og effektiv samarbejdspartner.

Augusta/Baagøe Schou søger en empatisk, engageret og tillidsfuld revisor, som har lyst til at blive en del af et udviklingsorienteret revisionsfirma, hvor der er højt til loftet og masser af plads til smil og humor. Kontoret er præget af et socialt miljø i indbydende rammer, der er placeret i Hellerup og København. Virksomheden lægger vægt på, at du er omstillingsparat, og ser den digitale udvikling som en naturlig del af hverdagen. Den rette kandidat tilbydes et inspirerende læringsmiljø med gode kolleger, stor fleksibilitet og frihed under ansvar.

Kompetencer


Du får muligheden for at have ansvaret for din egen kundeportefølje, hvor du vil få frihed under ansvar til at løse både nye og kendte opgaver inden for:

• Revision og review af regnskaber
• Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber
• Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
• Rådgivningsopgaver og sparring med virksomheder
• Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer
• Ad hoc-opgaver, fx budgetlægning, automatisering, optimering og digitalisering

Kvalifikationer


Det forventes, at du:
• Er uddannet revisor, fx HD 2. del eller cand.merc.aud.
• Har minimum 4 års erfaring fra revisionsbranchen
• Har erfaring inden for revisions- og rådgivningsopgaver hos SMV-kunder
• Har god erfaring med Excel

Som person har du et positivt mindset, hvor du ser muligheder og løsninger. Du er udadvendt, engageret og professionel, samtidig med at du er struktureret anlagt og har en kvalitetsbevidst tilgang til dit arbejde. Desuden interesserer det dig at bidrage til det gode fællesskab og arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Du tilbydes


Augusta/Baagøe Schou har en flad struktur med en kort beslutningsproces. Du vil som revisor få mulighed for at udvikle dig fagligt og karrieremæssigt. Du bliver en del af et inspirende fagligt miljø med en uformel tone og gode muligheder for sparring.

Virksomheden har stort fokus på en god work-life balance, hvilket ikke kun er et begreb, der snakkes om, men et begreb, som efterleves. Dette betyder bl.a., at Augusta/Baagøe Schou tilbyder stor fleksibilitet ift. arbejdstider og mulighed for hjemmearbejdsdage. Du vil selv få indflydelse på antal arbejdstimer og tilrettelæggelse af arbejdsopgaver m.m.

Der tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt


Randstad varetager denne rekrutteringsproces. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Erfaren revisor til København. Til vores afdeling i København søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team skal være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger en engageret og teamorienteret revisor til vores kunde, Rödl & Partner. Stillingen tilbyder en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Rödl & Partner prioriterer medarbejdernes..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi leder efter en målrettet Business Controller med stor motivation for FP&A området. Du er nyuddannet eller i begyndelsen af din karriere og kommer til at spille en central rolle i at sikre en ret..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobDo you want to work with management reporting and financial crime prevention in one? Saxo is an investments bank, with high speed, global colleagues and we a..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som revisorer
10. juli 2024 13
9. juli 2024 10
8. juli 2024 11
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 4
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3