Erfaren revisor til rådgivning af ejerledede virksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du erfaren revisor, faglig stærk og klar til nye udfordringer? Drømmer du om en karriere, hvor du gør en mærkbar forskel og skaber resultater sammen med andre men aldrig på bekostning af den gode balance med plads til fritid og familie?

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 250 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder, som primært er ejerledede virksomheder. Vores kontor på Frederiksberg beskæftiger ca. 70 medarbejdere. Vi har travlt og søger derfor en erfaren revisor med erfaring fra branchen.

Du rådgiver en spændende kundeportefølje

I Redmark vil du opleve en afvekslende hverdag, hvor du kommer helt tæt på dine kunder med en spændende portefølje, som du selv er med til at sammensætte. Du møder kunderne i øjenhøjde og med nærhed og autencitet i din rådgivning. Du træder i karakter og udviser engagement og ansvarlighed, når du skaber værdi for dine kunder og deres virksomheder, både når du arbejder selvstændigt og sammen med kollegaer.

Om jobbet

I Redmark får du en hverdag med personlige og faglige udfordringer, og hvor du fra dag et har ansvaret for egne kunder. Du bliver en del af et stærkt fagligt team med engagerede og kompetente kollegaer, hvor omgangstonen er uformel og ambitionsniveauet er højt. Vi har en portefølje af spændende og udfordrende opgaver klar til dig, og du bliver involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

  • ledelse af større revisions- og rådgivningsopgaver
  • coaching af revisionsmedarbejdere og review af deres arbejde
  • medansvar for opgavestyring
  • assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab

Udover enhverdag med en spændende opgaveportefølje får du bl.a.:

  • en individuel karriereplan med fokus på såvel faglig som personlig udvikling og specialisering. Vi toner din karriere og skaber sammen de bedste rammer for din faglige og personlige udvikling
  • god mulighed for at skabe balance mellem dit privatliv og arbejdsliv
  • forsikrings- og pensionsordning, feriefridage, fleksible personalegoder samt et omfattende program af sociale arrangementer gennem vores personaleforening
  • og meget mere

Dine faglige kompetencer

For at blive en succes i stillingen er det vigtigt, at du har:

  • minimum 5 års erfaring fra brancen
  • færdiggjort CMA-uddannelsen
  • alsidig, bred og praktisk erfaring med revision af og rådgivning til ejerledede virksomheder/beslutningstagere

Dine personlige kompetencer

Som rådgiver i Redmark er du god til at lytte, læne dig ind og interessere dig for dine kunder, deres udfordringer og drømme. Du tænker i udvikling for kunderne, og du har format til at træde i karakter og hjælpe dem hele vejen. Samtidig er du en god kollega, der både kan træde til, når det går hurtigt, og træde til side for at lade andre træde frem. Du byder ind med idéer og visioner for Redmark, er fagligt nysgerrig og har ambitioner om at dygtiggøre dig igennem hele din karriere.

Sådan ansøger du

Klik på ‘Søg stillingen’ for at starte ansøgningsprocessen. Fortæl os, hvem du er, og hvad du står for, og lad os tale sammen om dine karrieremuligheder i Redmark. Vi indkalder til samtaler løbende, indtil vi har fundet vores nye kollega. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Statsautoriseret revisor Henrik J. Thomsen på tlf.: 41 96 58 93 eller HR-chef Marlene Krogh på tlf.: +45 41 86 56 61. Upload din ansøgning senest den 28. oktober 2022 – vi afholder løbende samtaler.

Her skaber du en mærkbar forskel

Redmark løser opgaver for en bred kundekreds af ejerledede virksomheder. Sammen gør vi en mærkbar forskel og skaber overskud til ejerledere, deres virksomheder og familier. I Redmark bliver du en del af et dynamisk og stærkt fællesskab med gode kollegaer. Her møder du mennesker med større overskud, fordi vi behandler hinanden godt. Vi tager os tid til at være mere for dig, så du kan være mere for andre mennesker og forretninger. Familiepakke og Flexwork er en naturlig del af en attraktiv ansættelsespakke hos Redmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Frederiksberg
  • Fredag den 28. oktober 2022

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger altid Revisorer og lign. til spændende stillinger hos vores danske og internationale kunder - Så trænger du til nye udfordringer, så registrer dig i vores database, ved at søge via denne s..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    LØNBOGHOLDER MED LESSOR ERFARING SØGES TIL NNIT Kelly Finance søger for NNIT: Til NNIT, søger vi en dygtig og dedikeret lønbogholder. Arbejder du selvstændigt, struktureret og sætter en..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Har du lyst til at hjælpe vores kunder med vurdering og forbedring af deres governance-setup, risikostyring og interne kontroller? Kan du lide en spændende arbejdsdag med afvekslende opgaver og fyl..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som revisorer
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3