Revisor med speciale inden for skoleområdet hos BDO i Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Som revisor hos BDO i Haderslev får du unik mulighed for at specialisere dig inden for rådgivning og revision af uddannelsesinstitutioner. Samtidig har du din egen kundeportefølje af små og mellemstore virksomheder.

BDO er markedsledende inden for revision af skoler. Vi ved, hvad det kræver at drive en god skole - og samtidig leve op til de mange krav, der stilles fra Undervisningsministeriet og andre. Vi betjener mere end 20 skoler fra vores kontor i Haderslev.

Vi møder kunderne i øjenhøjde – derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Samtidig brænder du helt naturligt for at hjælpe kunderne med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed.

Hos BDO har du altid et stort fagligt netværk i ryggen, og det giver dig god mulighed for at trække på aktuel viden og specialkompetencer både via BDO’s forretningsenheder - målrettet såvel det private marked som det offentlige: Skat og Moms, Advisory med bl.a. Consulting og Risk Assurance, Corporate Finance og Business Support samt via interne netværk i BDO og BDO International.

Primære opgaver

  • Ansvar for egne kunder, deadlines og udarbejdelse af rapportering
  • Revisionsopgaver og erklæringer
  • Budgetlægning
  • Udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag
  • Rådgivning og assistance hovedsageligt indenfor skat, moms og regnskab

Faglige kompetencer

· Erfaring fra skoleområdet, måske som økonomiansvarlig/skolesekretær på en fri- eller efterskole eller

· Erfaring med revision af frie skoler, forvaltningsrevision og afgivelse af erklæringer

Personlige kompetencer

  • Tænker i udvikling for kunden, for BDO og for dig selv
  • Fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og kompetencer
  • Arbejder struktureret og analytisk samt overholder deadlines
  • God til at kommunikere og skabe relationer i samarbejdet med forskellige mennesker
  • Kan lide at blive udfordret og søger selvstændigt løsninger på problemstillinger
  • Du har stor appetit på at blive specialist inden for dit felt

Vi tilbyder

I BDO har vi højt til loftet med plads til personlig og faglig udvikling. I vores strategi ’Indlevelse skaber udvikling’ sætter vi fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende rådgivning og revision. Vi vægter balance i arbejdslivet og ved, at vi lykkes sammen, når vi er dygtige og dedikerede. Vi har blik for at tænke i helheder, og vi sætter respekt og relationer til kunden og det gode samarbejde højest.

For at sikre understøttelse af vores overordnede strategi såvel som udvikling af de lokale kontorer, har vi vores eget uddannelsescenter BDO Academy. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau. Vi vil være de bedste, til det vi arbejder med. Derfor har vi høje forventninger til dig. Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur, der passer til dit temperament og dine ønsker.

Du bliver del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt. BDO tilbyder desuden pensionsordning, en lang række medarbejdergoder og rabatordninger samt en attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt.

I BDO har vi 33 kontorer, ca. 1.300 medarbejdere og et stort fagligt netværk med mulighed for at trække på aktuel viden og kompetencer bl.a. fra vores specialafdelinger: Skat & Moms, IT-Revision & Rådgivning, Forensic Service, BDO Corporate Finance m.fl. Du bliver derudover en del af det internationale BDO-netværk med ca. 74.000 medarbejdere i mere end 160 lande, hvilket blot vil være med til at give dig ekstra faglig tyngde.

Ansøgning

Har ovenstående fanget din interesse, så upload dit CV og ansøgning via denne side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Manager Mark Hellerup Knudsen på [email protected] eller på 2875 5106.

Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Haderslev

Lignende jobs

  • Revisor søges til BDO i Esbjerg

    Har du erfaring med revision og regnskab, og er du frisk på nye udfordringer? Så er det måske dig, vi søger. Hos BDO i Esbjerg er vi ikke bare en virksomhed; vi er en proaktiv kraft, der former..
    • Revisor
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Ledende revisor til byens bedste udsigt – BDO Kold...

    Du ankommer til Kolding Åpark og tager elevatoren op til syvende sal, klar til en ny dag med udsigt over vandet og byens tage. Du åbner computeren og danner dig overblikket over den kommende uge, d..
    • Revisor
    • Kolding
    Få mere info
  • Revisorer til [xxxxx] Sydjylland

    Har du en fagligt stærk profil, samtidig med at du er ambitiøs og proaktiv i din måde at arbejde på? Og søger du en stilling med gode muligheder for udvikling i takt med opgaverne og din egen præst..
    • Revisor
    • Kolding
    Få mere info
  • Revisor i Fredericia

    If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, then you might be the Business Controller we are looking for. .
    • Revisor
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som revisorer
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1